Gå til sidens hovedinnhold

Internasjonal V65-omgang fra Sørlandet

Ukeavslutning på Sørlandet! Vi jakter V65-suksess, og en solid avslutning på uken! Du tar vel rygg på våre oppdaterte V65-vurderinger?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sørlandet avrunder uken med en HERLIG V65-OMGANG. Våre venner fra Sverige er med å spiller, og dermed blir det HØY omsetning i alle spillformer. Vi spiller uten bankere på de litt større bongene, og vi skal til lukene med følgende godbiter:

V65-1 : 4 Canali – Blir ekstremt hardt betrodd i innledningsløpet, og normalt dreier dette seg om tidlig tet og slutt. Var dog ikke spesielt god når den vant nest sist, og heller ikke noe veldig god sist. Vi er derfor noe usikre på hvor bra formmessig denne er, og avstår fra et bankerspill. Motivert, men…

V65-2 : 4 Klaas B.R. – Viste 13,4 s 800m i prøveløpet, og kom til mål med krefter igjen der. Kan nok en lav 16-tid direkte, den har trukket det beste sporet av favorittene, og settes først. 9 Thai Hudson – Var lekker i sitt prøveløp, og gikk 16,9 med krefter igjen. Vi likte den hesten skarpt, men skal altså gå bakfra her. Må eventuelt vinne dette fra dødens, og det trenger ikke bli veldig enkelt. DOBBELT A-VALG!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 9 One More Time – Galopperte sist, men har ellers gjort flere gode løp, og dette er en meget god hest i grunnlaget. Får opp Høitomt i kveld, og det er spennende. Motstanden er dessuten den riktige, og sjansene skal være gode om den bare skikker seg underveis. SPILLES!

V65-4 : 4 Førlands Odin – Var smellfin i debuten for Erga nest sist, men kanskje ikke like god sist. Det kan dog ha vært en veldig klinete bane som den ikke likte da. Kommer seg normalt til tet her, og da leder den dette lenge om den er tilbake på sitt beste. 5 Valle Hugo – Fullførte OK på en god tid sist, og har en helt riktig oppgave foran seg når det gjelder motstand her. Får dessuten opp Øystein Tjomsland, og det er et pluss. DOBBELTBANKER!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 7 Stjerne Kos –
Har egentlig ikke en veldig fin oppgave her da dette er et elendig utskrevet løp, men vi har uansett tro på at det kan være en vinner direkte etter pause. Debuterer nemlig for Johan Kringeland Eriksen, og det skal bli svært spennende å se hva han får ut av denne enormt grunnkapable traveren. Kan «ALT» på en god dag, og det er første gang ut den bare må prøves! OBS!

V65-6 : 11 Moen Thor – Holdt sikkert unna sist, og den innfridde da. Er på vei mot storformen, og det er en veldig bra hest når den først finner litt form. Møter helt riktig motstand i finalen, og har en fin sjanse om det bare blitt litt tempo. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.