Gå til sidens hovedinnhold

Jackpotkveld fra Halmstad

Deilige 409 240 ligger ekstra i kveldens sekserpott! Vi jakter jackpotkronene med en banker som satt bom fast som fulltanket sist...

(Nettavisen)

Lerum med solide V4-gevinster fra Gävle 14. oktober - Kr.960 ble til Kr.28 557!
Vi kom dessverre ikke i mål på systemet denne torsdagen, men de flate bongene som kostet fra Kr.960 (fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) til Kr.1 152 (fire andeler a Kr.300) satt som de skulle. På Eksperten ble det levert fem slike, og de betalte ut knallfine Kr.28 557 hver seg.

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige 29. september, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Halmstad byr på en svært spennende JACKPOTOMGANG i kveld, og fem av løpene er BREDDLOPP hvor kvaliteten ikke er veldig bra. Som hjelp på veien i kveld byr vi på vår beste banker samt et objekt:

V65-6 : 3 Diamant Sensation – Har en meget fin oppgave foran seg i finalen, og vi går ALL IN på denne i kveld. Fikk et aldeles for tøft opplegg etter pause nest sist, og selv om den gikk en god tid så var det en sliten hest som kom til stallen. Sist blåste den til tet, før det ble rygg leder. Ble siden sittende bom fast som fulltanket, og den så bra ut for dagen. Her blir det gratis tet, neppe noen kommer veldig tidlig, og vi ser for oss at Untersteiner får en billig førsterunde med sin springer. Da bør den holde unna på en lynrask bane, og dette er altså vår beste banker i omgangen.

V65-1 : 5 Fiery Heart – Har gjort to løp i ny regi, og den skal passes i kveld. Var ikke tom etter sene luker nest sist, og travet da 15,7/2140ma. Sist var den under pari, og har hatt en pause etter det løpet. Er ikke så verst på sitt beste, og inntrykket nest sist var altså positivt. Prøves som en frekkis i et løp hvor det skiller litt på hestene. PS. 8 Beware Kronos er BEST, men travet elendig sist, og vi er usikre på favoritten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.