(Nettavisen)

Lerum med meget solide V86-tips til Bergsåker og Solvalla 23. november
Tipsene til undertegnede var meget bra denne onsdagen, og det ble fullklaff for hele tretten V86-andelslag på Eksperten. Dirty Martini (2-valg) innfridde som dagens beste banker, og Green Mamba (vårt førstevalg) slo til som en ordentlig godbit mot en av dagens tyngste favoritter. Andelslagene som gikk inn var som følger:

* To systemer a Kr.6 000 (4andeler a Kr.1 500 / 20 andeler a Kr.300) betalte ut Kr.38 726 hver seg.
* Fire systemer a kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000 / 10 andeler a Kr.400 / 20 andeler a Kr.200) betalte ut Kr.33 834 hver seg.
* En flat bong a Kr.5 000 (10 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.36 640.
* To flate bonger a Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.36 523 hver seg.
* Fire flate bonger a Kr.2 000 (4 andeler a Kr.500 / 6 andeler a Kr.330) betalte ut Kr.34 457 hver seg.

Du gikk vel ikke glipp av følgende:

V86-1 : 8 Green Mamba – Har vært som en ny hest aksjonsmessig etter den kom inn på stallen til Jan-Olov Persson, og den må passes i innledningsløpet. I debuten for Persson tredje sist gikk den råsterkt etter galopp, og passerte også mål med krefter igjen. Så var den kolossalt tapper i nederlaget nest sist, før den ble sittende bom fast som absolutt fulltanket sist. WOW, hvor bra den så ut da. Her kan den få det sydd opp i ryggen til 1 Barry Wadd, og dette kan rett og slett bli veldig riktig. Slår til som en ordentlig godbit?

V86-4 : 4 Dirty Martini – Kan vise seg å være kveldens beste spill, og dette er en hest vi tror MYE på. Har fått to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og tok en noe turbetont seier sist. Er LYNRASK fra start, her burde det bli tet, og siden skal det en meget god hest til for å plukke den ned. Har gjort tre løp i tet, og det har blitt tre seire. Lar seg rett og slett ikke slå?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi går hardt ut i kveldens V64-omgang på Åby, og står alene på kapable 8 Frankie Godiva. Har rett og slett veldig mye inne, den tåler å bli brukt underveis, og vi kan ikke spekulere. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 8 Frankie Godiva – Er den helt overlegent beste hesten i innledningsløpet, men var likevel kun et 3-valg når vi la ut våre tips. Taper ikke dette om den leverer på sitt beste, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro MYE på dette talentet. Ble kjørt veldig offensivt i dødens sist, smadret lederen, og kom alene til mål. Er mye bedre enn det grunnlaget den har på konto, og den er spillbar i kveld.

V64-2 : 10 Heimdahl – Avgjorde lekende lett sist, og var meget fin til seier da. Har en god del inne, og det skal bli spennende å følge den som 4-åring i 2023. Her er det ikke veldig hardt i mot, og selv om baksporet ikke er optimalt så tror vi på en solid sjanse. SPILLES!

V64-3 : 8 Princess Kloster – Er en hoppe i superform, og den har aldri vært bedre enn nå. Spurtet meget sterkt bak gode Love No Pain sist, og kom til mål med krefter igjen da. Står ikke tilbake for noen når den leverer som nå, distansen er kun et pluss, og vi setter den frekt først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 6 Peppermint –
Dette er et helskummelt oppgjør med hester som ikke har vist veldig mye. Ideen vår hadde 0,7% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut, og den blir ikke mye spilt. Er dog veldig på riktig vei, og avslutningen sist likte vi. Kom til mål med krefter igjen, og på klokken stod det 14,9 s 400m. Er kjapp i beina, og fra springsporet burde den få en fin start. KAN SKRELLE OM DEN FÅR SMYGE MED I RYGGER, og kanskje komme vi siste indre… OBS!

V64-5 : 13 Barbados Mail – Dette er et MEGET FINT LØP med en rekke hester som har flott form, og vi garderer bredt. Vi prøver oss med en til fra dypet, og denne hadde faktisk kun 1,2% av innsatsene på seg når vi la ut tipset. Dette er en grunnkapbel 5-åring, og det skal bli spennende å se den igjen etter en treningspause. Kom med et ganske bra rykte fra Italia, og i fjor vant den hele åtte løp. Har slitt mer i år, men nest sist viste den altså 12,8/2000m etter galopp. Møter helt riktig motstand, og vi velger å varsle for den direkte etter oppholdet.

V64-6 : 1 Comes With Age – Har funnet formen, og skal bli spennende å følge i dette sprintløpet. Er kjapp fra start, og vi tror den dårligst får rygg leder. Da skal sjansene for at den avgjør dette via siste indre være gode om den leverer som den kan. SE OPP!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»