Gå til sidens hovedinnhold

Stor V64-jackpot og Breeders' Crown-forsøk

Herlige 1 087 596 ekstra i sekserpotten! Fantastisk flott omgang med noen av de beste unghestene i Sverige! Vi jakter V64-suksess med banker fra formstall...

(Nettavisen)

Lerum med solide V75-tips til Halmstad 3. april
Undertegnede serverte meget SOLIDE V75-VURDERINGER til Halmstad denne lørdagen, og det ble også en saftig opptur i V5-spillet til samme bane. Zlatan Knick (2-valg) lekte hjem seieren fra tet, og innfridde som den beste bankeren i omgangen. V75-bongen til Kr.900 fikk to seksere, og en haug med femmere. Utbetalingen for denne bongen ble knallfine Kr.8 740,-. I V5-spillet så betalte bongen til Kr.420 ut enormt solide Kr.20 027,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Örebro disker opp med en KNALLFIN V64-OMGANG denne kvelden, og det er altså JACKPOT I V64-SPILLET med over en million ekstra. Vi går hardt ut i denne omgangen, og blir fakta veldig overrasket om 5 Beauty Kronos taper mot en svært billig gjeng. Kjører seg normalt tidlig til tet, og skal være overlegen mot en billig gjeng. Trange spor i volten har den taklet enkelt tidligere, og vi håper/tror at det går fint også i kveld. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 5 Beauty Kronos – Er i en helt egen klasse i innledningsløpet om formen bare er sånn noenlunde på plass etter at vintertreningen er gjort unna. Feilet fra seg en STOR sjekk i fjorårets Trav-Oaks, og den kunne hatt flere millioner mer på konto uten galopp der. Tidligere har den ikke hatt problemer med trange spor i volten, og det burde gå fint igjen. Daniel Reden har enorm form på hestene, og vår klare feeling er at det kommer en ny seier her. MOTIVERT STORFAVORITT!

V64-2 : 6 A Perfect Face – Er under en rivende utvikling, og skal passes i hendene til Goop. I årsdebuten nest sist ble den sjenert til galopp, men viste 13,3 s 300m i kulissene, og så fin ut. Sist hadde den egentlig en håpløs oppgave, men avsluttet råsterkt, og på klokken stod det 11,8 s 800m. Stod da 20m bak Cintra som slo flere av disse fra likestart i starten etter. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, vi liker at Goop får sjansen, og den må passes! Løpet ellers består av ferske hopper, og slike løp er nesten aldri feil å gardere bredt.

V64-3 : 3 Mellby Jinx – Viste sitt store talent i fjor, og i Uppfödningslöpningen sist var den bunnsolid som knepent slått. Kunne nok også ha vunnet det løpet uten en hjulhekt på oppløpet. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, og rapportene på den er KNALLGODE! Svante Båth tror MYE på sin traver direkte, og forventer at den kjemper om seieren. SKAL STÅ FØRST PÅ RANKEN! Vi avstår dog fra å gå ALL IN på den da dette er et Ready Cash-avkom, og de er ofte litt varme i toppen. Etter pause kan det koke bra på, og det øker også galopprisikoen. 5 Idomenio Sisu – Er en traver vi liker, og den var utrolig bra til seier fra dødens i årsdebuten. Gikk da 12,5 s 500m. Er meldt med BIKE i kveld, så får vi se om det blir med en slik vogn eller om det er en feil. Motbudet!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 4 Indy Lane –
Har fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og er veldig på riktig vei for sin nye trener. Lekte hjem seieren etter tidlig tet sist, og på klokken stod det da 12 s 800m med krefter igjen. Burde ha en stor sjanse til å kjøre seg til tet igjen, og siden er dette hesten å slå. Skal stå først på ranken!

V64-5 : 7 Mister Hercules – Hadde et sterkt fjorår, og er nok en av favorittene til å vinne årets Derby. Daniel Reden sine hester er alltid «klare» til å levere direkte, stallformen er knallbra, og dette kan utmerket godt dreie seg om tidlig tet og slutt. Er en veldig motivert favoritt.

V64-6 : 1 Fifty Cent Piece – Kommer med et svært godt rykte, og man har altså kjørt 15/2600m med den i jobb. Står i et bra spor, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Blir ingen favoritt i spillet, men den har en stor sjanse om den leverer som «ryktebørsen» forteller. SPILLES! Verdt å merke seg ellers er at man ligger lavt med favoritten 7 Eagle Eye Sherry som skal gå med sko på alle fire. På den balansen har det blitt null seire på to forsøk.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.