Gå til sidens hovedinnhold

Tidenes beste lunsjomgang på Øvrevoll

Det vrimler av storløp i onsdagens lunsjomgang på Øvrevoll, som byr på helt egen V4 og V5-omgang. Alle lunsjløpene ser du gratis på Nettavisen.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Vi har en fantastisk flott onsdag foran oss med tidenes beste lunsjomgang på Øvrevoll, det er V65-jackpotomgang på Forus med 165 990 kr ekstra i sekserpotten. Og ikke minst en strålende V86-omgang fra Bjerke og Solvalla med hele 17 millioner i premiepotten. V86-1 starter kl 20.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men lenge før startbilen ruller for V86-1 på Bjerke, varter Øvrevoll opp med en kanonomgang til lunsj. Tre av storløpene som ikke ble avviklet under den avlyste Øvrevoll-søndagen for halvannen uke siden, står på menyen, i tillegg til tre andre storløp. Det er naturligvis internasjonalt spill til Øvrevoll og både V4 og V5. V4 er først ute med spillestopp kl 12.20 og etter at V4-spillet er avvikle, er det en helt egen V5-omgang med spillestopp kl 14.00.

Du ser alle lunsjløpene fra Øvrevoll gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl 11.45

Tidenes beste lunsjomgang
Onsdag er det først og fremst topp sport på Øvrevoll. Flere storløp var fastsatt til denne dagen. I tillegg kommer de tre største løpene fra søndagen for halvannen uke siden. Denne dagen ligger ikke noe tilbake for Derbydagen, årets siste med gress som underlag (ni av løpene går på gress).

Spillemessig er det noen løp både i V4 og V5 som ser overkommelige ut. Men både V4-3 og V4-4 er åpne, og det er også V5-finalen.

I de to første V4-løpene ser 4 General de Vega og 2 Could Be King ut som en klar dobbeltbanker i V4-1, mens hestene 8 Good Fortune, 4 Iron Butterfly og 2 Hollywoodboulevard skiller seg ut i V4-2 som er løpsdagens høyest doterte løp med en førstepremie på hele 473 841 kr. Niels Petersen er inne på at Hollywoodboulevard vil være helt på høyden med stallvenninnen Iron Butterfly, og vi tar med begge på de største V4-forslagene. Men om dansktrente 8 Good Fortune finner seg til rette på Øvrevoll, er det en formhest som blir vond å beseire.

Petersen har V5-bankeren
4 Kick On normalt feltet på rygg i V5-2 som er Arnfinn Lunds minneløp med en førstepremie på kr 150 000 kr. Vi bankerspilte også hesten i det "samme" løpet for halvannen uker siden, men det løpet ble det som kjent ikke noe av.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Klar favoritt blir nok også 2 Lot of Joy i V5-1. Dette er Norsk Oaks, årets siste klassiske oppgjør på Øvrevoll. For en uke siden slo hun hingstene i St Leger på Bro, og med et liknende løp vinner hun nok. Et par danske hopper har imidlertid vært bra, blant annet vant 5 Brunello Oaks på Klampenborg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er hele 11 løp på Øvrevoll onsdag. Det har aldri noen gang vært i nærheten av å være så mange gode hester til start i en lunsj. Vi sier vel bekomme og lykke til.