(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En fantastisk flott trav- og galoppsøndag står foran oss. Den innledes med en herlig V64-omgang med galopp fra Jägersro. I Sverige venter en interessant V75-omgang på Färjestad. Søndag kveld byr Momarken opp til "dans" med en flott internasjonal V65/V5-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Jägersro og søndagens internasjonale V64-omgang. Spillestopp er som vanlig kl 12.20. Det er også V4-spill, denne innledes som vanlig i V64-3 og har spillestopp kl 13.08. Våre galoppeksperter trår til med to bankere i V64-spillet denne søndagen.

Sesongavslutning på Jägersro.
Det er klart for årets siste løpsdag på Jägersro søndag. Det er bra med hester med i de seks V64-løpene og ingen enkel rebus å løse.

Vi setter vår lit til en treårshoppe som står nydelig til i løpet sitt. Grunnet tidlig starterklæring har ikke 4 Miss Rachel Zane i V64-3/V4-1 fått registrert sitt nye handicap, og står således flott til. Hun har nå fått 68 i handicap etter sin siste seier og løpet på søndag er stengt ved 64. Vi tror hun bare vinner igjen og 4 Miss Rachel Zane blir både vår ene V64-banker og banker på de to minste V4-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenI V64-1 har vi god tro på 1 Hustler. Han så ut som en hest litt utenom det vanlige i sitt kvalifiseringsløp. Vi ble kanskje litt skuffet i debuten, men med et løp i kroppen og den erfaringen det gir tror vi 1 Hustler er klar for en seier. Jacob Johansen har mulighet for å bli champion blant jockeyene, og vi tror han kan bokføre en ny seier etter V64-1. 1 Hustler bankerspilles også i V64-spillet i V64-1.

Frekk DD-banker
Dagens luring kommer ut i V64-5/V4-3/DD-1. 6 Heshmah er en hest trener og eier er veldig positiv til. Får nå opp toppjockey Oliver Wilson på ryggen, og vi tror det blir seiersgivende. Vi lanserer 6 Heshmah som en småfrekk DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.