Gå til sidens hovedinnhold

Toppomgang i V65-spillet på Jarlsberg

Duell i monteløpet! Skrell debuterer for sin nye trener! Banker som har funnet formen! Du tar vel rygg på våre tips til Jarlsberg denne kvelden?

(Nettavisen)

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet 29. september - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Jarlsberg byr på en spennende V65-omgang denne kvelden, og det er en omgang vi liker. Vi liker ikke å banke ganske ferske hopper, men har blitt såpass imponert av 1 Rei Sola (V65-3) de siste gangene at vi bare må gjøre et unntak. Leder normalt sitt løp fra start til mål. ALL IN! Sjekk ut følgende:

V65-1 : 9 Cool Canadian – Det er et ekstremt skille på hestene i dette monteløpet, og de fleste som er med her er helt sjanseløse. Det er ikke Cool Canadian som har imponert stort under sal, og det at distansen i kveld er lengre trenger ikke å bety mye. Glem ikke at den har vunnet på 12,9/2100m med vogn… Suser til tet, og siden er det kun 10 Allaway GT som kan utfordre, men da må den heve seg.

V65-2 : 6 Snappy Lizzy – Er svært grunnkapabel, og den gjør en spennende debut i regi Bjørn Duestad i kveld. Rapportene på den er fine, og det er første gang ut man bare skal gå til på en slik. Neste gang kan den fort være oppbrukt som et bra objekt… SPILLES! Løpet ellers er jevnt, og det kan være smart å plukke med seg litt hester.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 1 Rei Sola – Blir hardt betrodd her, og det er også helt riktig. Var bra i nederlaget nest sist, og viste da 28,4 s 1000m. Sist ble det enkelt etter tidlig tet, og tiden ble også bra. Kan nok minst 29 på distansen, og lar seg neppe fange om den er som på slutten. SPILLES!

V65-4 : 7 Constant Caviar – Her er det jevnt blant flere, og vi plukker med oss litt hester. Ideen har fått dårlig betalt for flott form på slutten, og kjemper om seieren skulle det løse seg fra et dårlig spor. Ble ikke kjørt med sist, men så fin ut i kulissene med krefter igjen, og på klokken stod det 12,8 s 800m. Gikk da med treningsbalanse, mens det i kveld blir skorykk + BIKE. Her skal det nok kjøres om det, og vi roper et varsko.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 3 Åls Faksen – Har dårlig vinnervilje, men skal den først vinne et løp igjen så kan det bli et løp som i kveld. Dette er nemlig et ganske svakt løp, og det skal ikke veldig mye til for å bli ropt opp her. Spurtet bra innvendig sist, og kom til mål med litt krefter igjen. Er sikret et bra opplegg fra et fint spor, og prøves som en frekkis.

V65-6 : 4 Riva O. – Galopperte seg bort i karrierens viktigste løp sist, og det er naturligvis slik som kan skje. Dog skal man være litt OBS på at hester som blir satt maks opp mot viktige løp kan miste superformen som de hadde i løpene etter… Vi avstår derfor fra et bankerspill, og nøyer oss med å sette den først på ranken. Motivert, men…

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.