(Nettavisen)

OBS! OBS! OBS!

Dette er en spesiell dag, og fra i dag kommer det endringer. Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men fra i dag finnes ikke EKSPERTEN mer. Da kommer nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til torsdagens V65-jackpotomgang fra Bergen. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.765

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Som så mange ganger før er det Svein Ove Wassberg som sitter seg opp bak den beste bankeren i Bergen. 7 Deep Sea Lucky i finalen står alene på alt, og skulle du kjøpe deg inn i våre andeler på ANDELSTORGET så er det denne du vil få som banker.

V65-1 : 1 Ramona’s Fighter – Er en ordentlig jernhest, og starter altså i kveld for 237 gang i karrieren! Har vært helt OK på slutten, og formen er slett ikke verst. I kveld får den tet, det finnes ikke en hest i dette feltet som tåler å gå i dødens, og har bare Ramona’s Fighter en «normal» dag, ja, da tror vi den leder rundt om. Må bare prøves med slike betingelser!

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til torsdagens V65-jackpotomgang fra Bergen. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.765

V65-2 : 1 Thai Maxim –
Var OK første gang ut i ny regi sist, og den vil gjøre det OK i det grunnlaget som den står inne i. Her er motstanden svak, og blir det bare ikke feil fra innersporet så skal sjansene være gode. Settes knepent først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 3 Frk Sjur – Har vært ordentlig god under sal, og det er noe den virkelig liker. Har i kveld en tøffere oppgave enn normalt, og det er derfor ikke snakk om en banker. Skal dog stå først på ranken.

V65-4 : 2 Huseby Minni – Har aldri vunnet, og gjør det kanskje ikke i kveld heller. Vær dog litt OBS på at den er bedre enn raden, og var hakk i hel på 1 Nordbyschumi nest sist. Hadde da mer krefter igjen, og var skikkelig positiv. Blir neppe mye spilt her, men er den som nest sist så duger den. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 11 Pytt Elden – Her er det VIDÅPENT, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Vi prøver oss med et ordentlig frekt objekt, og er inne på at Pytt Elden kan overraske litt her. Var faktisk et dønn sistevalg når dette tipset ble lagt ut. Fikk aldri helt sjansen sist, og er i det hele tatt bedre enn raden. Glem ikke at den tidligere i år (10. juli) travet 25,0/2100ma, og var god til fjerde i betydelig tøffere omgivelser enn dette.

V65-6 : 7 Deep Sea Lucky – Fikk aldri helt skikkelig fritt frem bak Handsome Hank sist, og virker å være på vei mot storformen. Nå er den MYE billigere ute, den tåler å bli brukt underveis, og i et løp uten noen veldig harde konkurrenter, ja, så kan ikke vi gjøre annet enn å tro mye på denne favoritten.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»