Gå til sidens hovedinnhold

Utfordrende V64 Xpress-omgang fra Sverige

Romme og Skellefteå byr på nye utfordringer i kveldens V64 Xpress-omgang, og vi spiller frekt i jakten på storcashen! Bankeren som vi landet på blir ingen favoritt i spillet...

(Nettavisen)

Lerum med solide V4-gevinster fra Gävle 14. oktober - Kr.960 ble til Kr.28 557!
Vi kom dessverre ikke i mål på systemet denne torsdagen, men de flate bongene som kostet fra Kr.960 (fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) til Kr.1 152 (fire andeler a Kr.300) satt som de skulle. På Eksperten ble det levert fem slike, og de betalte ut knallfine Kr.28 557 hver seg.

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige 29. september, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Skellefteå og Romme byr på en ny strålende V64 Xpress-omgang denne kvelden. Det kjøres løp på to baner, og er et tilsvarende konsept som vi har hver onsdag med V86. Forskjellen er at det kun kjøres seks løp, og at alt er over på en time. Moroa starter klokken 20.30, og alt er over klokken 21.30. Vi liker dette konseptet, og det at man kan plukke de seks beste løpene fra to baner gjør at disse omgangene vil by på det beste V64-spillet i uken.

Omgangen i kveld er VRIEN, og vi har tatt flere tøffe valg. Bankeren blir neppe noen favoritt, men vi tror MYE på at 3 Immanuel K. (V64-4) leder fra start til mål. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 4 Vulcano O.P. – Er veldig på riktig vei, og den ligger i skorpen nå. Var ikke tom over mål sist, og spurtet også riktig så positivt i kulissene tredje sist. Møter helt riktig motstand nå, og fra et perfekt spor så er i hvertfall vi på vakt. Slår til som en godbit?

V64-2 : 10 S.K. ‘s Ariel – Så bedre ut enn noen gang på Bjerke sist, og den vant svært enkelt på en god tid. La da inn 24,1 s 300m med krefter igjen. Vil få gratis kontakt med tilleggene foran seg, og fungerer den som sist skal mulighetene være gode. Er en klar tipsener for oss.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-3 : 8 Wik Viktoria – Her er det VIDÅPENT, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Vår ide utvikler seg ordentlig fint, og spurtet meget sterkt etter hinder på veien sist. Har fin fart i kroppen sin, og feilfritt dukker nok den opp helt der fremme. PASSES!

V64-4 : 3 Immanuel K. – Er veldig kjapp fra start, og med 4 Borups Victory på utsiden så skal mulighetene være gode for tet for vår soleklare ide. Har kun gjort sterke innsatser på slutten, og var meget tapper fra dødens sist. Var ikke mye slått av 4 Borups Victory som fikk en bedre reise underveis da… Nå kan det bli revansje, og den må bare prøves i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 9 Erase The Law – Her finnes det flere tenkbare skrellbud, og vi plukker med oss litt hester i dette svært jevne og spennende oppgjøret. Ideen er MYE bedre enn hva du kan lese ut i fra de to siste resultatene, og må passes nå. Den var på vei til å avslutte ordentlig bra nest sist, men feilet da kort før mål. Sist feilet den som godtgående i angrep på siste bortre. Feilfritt = da har denne form å skrelle!

V64-6 : 3 Mafioso Lynx – Har vært helt OK til to strake seire på slutten, og får mange tilhengere i finalen. Vi er dog enda ikke helt solgt på denne, og i kveld møter den betydelig tøffere motstand. Vi nøyer oss med å sette den først, og avstår fra et bankerspill.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.