Gå til sidens hovedinnhold

V64-galopp på Bro Park med stor jackpot

Det er jackpot og gode norske vinnersjanser i søndagens praktfulle V64-omgang på Bro Park.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En strålende trav- og galoppsøndag står foran oss. Den innledes med stor sport og jackpot i V64-spillet på Bro Park, før Hagmyren byr på en meget fin V75-omgang. Søndag kveld er det dags for internasjonal V65-omgang på Biri.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om søndagens galopp på Jägersro. Her er det altså jackpot i V64-spillet med 291 579 SEK ekstra i sekserpotten. Spillestopp i V64 er som vanlig kl 12.20. V4-spillet som innledes i V64-3 har spillestopp kl 13.07.

Gode norske sjanser
Det er både flott sport og spennende spill på Bro Park søndag. Niels Petersen, Wido Neuroth og Raphael Freire drar til Stockholm med fine sjanser.

I V64-1 blir 8 Noble Justice (Petersen) vår favoritt, knepent foran den svenske og norske Derbyvinneren 5 Stroxx Carlras. De to har imponert i sommer og høst, og to streker på kupongen kan fort holde. Vi står på denne duoen i V64-1.

I V64-2 blir trolig 2 Nordic knepen favoritt. Men Neuroths gode fireåring møter 13 jevne utfordrere, og her skal det klaffe underveis. En grei utgang, men ingen banker for oss og vi tar like godt med alle 14 startende på det største V64-forslaget.

I V64-3 er det veldig gode toåringer på farten. Hjemmelaget er bra, men vi tror de norske er bedre. Raphael Freire har 3 Hotline Bling, som var strålende ved seieren på Bro. Jan-Erik Neuroth har valgt 2 Indy Humor foran stallkameraten 6 Pas de Faux. Men valget var vrient, beretter han. Vi satser på denne trioen i V64.

For å finne bankeren, må vi til V64-5/V4-3/DD-1. 5 Fast and Free har vært helt enorm i sine to seiersløp. Rett til tet og klar seier har vært oppskriften. Hun står litt hardere til på vekten, men her er det mer å gå på, tror vi. Vi bankerspiller naturligvis også 5 Fast And Free i DD-spillet og på tre av fire V4-forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V64-6/V4-4 blir nok 1 Ascot Brass favoritt. Men hoppa har vært i gang lenge, og distanseøkningen er etter vårt syn ingen fordel. Det kan være penger i noen riktig gode motbud i V64-6/V4-4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.