(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bergen Travpark står for kveldens V65-omgang, og nesten som vanlig finnes det endel klare favoritter. Vi skal dog prøve å felle dem, og vår store bong til Kr.1 800 er uten bankere. Ta rygg på følgende:

V65-1 : 9 Rapid Tina – Var ikke til sin fordel sist, og dukker nå opp etter en liten treningspause. Er grunnkapabel, og normalt duger den svært godt i et ganske billig løp som dette. Tilbake på sitt beste så dukker den med garanti opp på foto, og den må passes.

V65-2 : 1 Thai M. Square – Er tilbake på sitt beste igjen, og sist var den knallgod til en helt overlegen seier. Blir bare ikke innersporet en felle så skal det en god hest til for å senke denne. Er en soleklar tipsener som vi tror mye på.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 3 Søndre Glimt - Her er det VIDÅPENT, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Ideen vår er bedre enn raden, og slett ikke så verst på sitt beste. Står riktig til på strek, og feilfritt gjør den seg ikke bort. OBS!

V65-4 : 8 Kvaals Tinn – Har ikke gjort mange feil, og utvikler seg dessuten veldig bra. Avgjorde på et bra sett sist, og virker å være bedre enn det grunnlaget den har på konto. Nå skal den dog ut på en oppjaget sprint, og har dessuten trukket et trangt spor i volten. Motivert favoritt, men i kveld avstår vi fra et bankerspill.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 5 M.L.’s Odin – Har fått noen løp i kroppen, og den har funnet formen nå. Vant veldig enkelt sist, og er neppe noe dårligere i kveld. Minuset er at den står feil inne i dette løpet, og den har ingen enkel oppgave foran seg. Grei favoritt, men en favoritt som vi garderer.

V65-6 : 2 Handsome Hank – Er veldig bra på sitt beste, den har trukket det beste sporet av de som blir hardt betrodd, og det kan fort bli utslagsgivende. Viste 11,2 s 1000m sist, og gikk klart bra i det som var et bløffløp. Er meldt med BIKE i kveld, og det vil løfte den en god del. SPILLES!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»