Stamina logget 4.195 turer i sommer

Fornøyd: Paul Klausen og Stamina i Lofoten er fornøyd med oppslutningen rundt årets sommerkonkurranse.Foto: Kai Jæger Kristoffersen

Fornøyd: Paul Klausen og Stamina i Lofoten er fornøyd med oppslutningen rundt årets sommerkonkurranse.Foto: Kai Jæger Kristoffersen

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

I juni kjørte Stamina-sentrene i Lofoten i gang en aktivitetskampanje for å få folk ut på tur.

Over 100 forskjellige turmål både høyt og lavt i terrenget ble lagt inn i konkurransen, hvor deltakerne måtte sjekke inn via GPS for å registrere seg.

– I år fikk vi med 245 deltakere fra hele Lofoten som til sammen gikk 4195 turer på tre måneder. Vi er fornøyd med oppslutningen, spesielt i år hvor vi har prøvd å legge til rette for at folk skal bevege seg i nytt terreng og nye turer, sier Paul Klausen ved Stamina i Svolvær.

Turene ble lagt til rette slik at flest mulig kunne delta og gjennomføre, og det var gjengen i «Fette bra lag», bestående av Geir Rishaug, Eskil Nilssen, Thommy Green Nilssen og Frank Johnsen som gjorde det skarpest.

– Hele laget har gått jevnt og trutt over hele sommeren. Individuelt er det Judith Sivertsen som har sanket flest poeng, sier Klausen, og legger til at det venter premier på vinnerne.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags