Gå til sidens hovedinnhold

–Her har vi mye fint!

Høstmesse med håndlagde julegaveideer

Artikkelen er over 6 år gammel

– Vi har masse flotte håndlagde julegaveideer og alle inntektene går til en god sak.

Det sier Britt Sofie Andersen, Synnøve Engi, Karin Kvivesen og Rita Ebbesen som sammen med rundt 20 andre damer har brukt en dag i uken til å lage diverse håndarbeid.
–Vi er to grupper med damer som møtes på Stamsund Dag- og velferdssenter. Den ene gruppa møtes mandag formiddag og den andre tirsdag kveld. Her koser vi oss med forskjellig håndarbeid, som strikking, hekling og brodering, Ikke minst så har vi det sosialt i lag, sier Britt Sofie Andersen. Det damene produserer blir lagt ut for salg på den tradisjonelle høstmessa.
–Alle inntektene går til drift av senteret, sier damene som kan friste med mange godbiter på årets messe som arrangeres på lørdag.
– Vi har strikkete bunader til barn, vi har lester, votter, broderier, matter, og nisser i alle varianter. Vi har også noen spesielle adventskalendre som er veldig populære. Alt er selvfølgelig håndlaget, sier de driftige damene.
–Hvorfor gjør dere dette hvert eneste år?
–Det er fordi vi er veldig glade i senteret som betyr svært mye for Stamsund. Det er snart det eneste treffstedet som er igjen her, slår damene fast.
–Som vanlig på en lørdag er kafeen åpen med masse godt. I fjor var det kø utenfor da vi åpnet og det håper vi på i år og, avslutter de håndarbeidsglade damene.

Kommentarer til denne saken