Stengte butikken torsdag kveld

En medarbeider ved Extra Leknes testet positivt for Covid-19, og Coop Extra valgte derfor å stenge butikken torsdag kveld.

DEL

Dette skriver Coop om det inntrufne:

En av våre medarbeidere ved Extra Leknes testet positivtfor covid-19 torsdag kveld (20.8). Vi har valgt å stenge butikken i kveld etterat beskjeden ble mottatt, og har etablert kontakt med smittesporingsteamet i Vestvågøy kommune. Kollegaer som har hatt nærkontakt med den smittede er nå i karantene og vil bli fulgt opp av smittesporingsteamet.

Extra Leknes har allerede strenge krav til våre ansatte og lokaler for å redusere smitterisiko, og har etablerte gode vaskerutiner for alle berøringsoverflater, installert pleksiglass og kontaktløs betaling for å beskytte kunder og ansatte, samt strenge rutiner for håndhygiene. I tillegg har vi gode rutiner for å holde avstand til kunder og kollegaer.

I videre håndtering vil Extra Leknes ha tett dialog medog følge rådene fra smittesporingsteamet/ kommunehelsetjenesten. Vi vil deretter informere alle om videre prosess.

Butikken vil nå bli ekstra smittevasket mens vi holderstengt og vi vil i samråd med kommunehelsetjenesten jobbe for en snarlig åpning av butikken.

Vi er svært lei oss for at denne situasjonen har oppstått.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken