Gå til sidens hovedinnhold

Stor takk til Sørvågen barnehage

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

En ting vi foreldre alltid kan være enige om er at det viktigste er våre barn og at de har det bra. Den siste tidens støy har dessverre tatt fokuset fra hvordan vi som foreldre opplever barnehagen vår og gitt de ansatte et ufortjent rykte i media. Vi har den største tiltro til at de beslutninger som tas er faglig begrunnet med de hensyn en barnehage må ta og ingenting annet og tar avstand fra beskyldningene som har vært om de ansatte.

Vi er flere foreldre som har møtt barnehagen for første gang i høst, noen med sine siste tilskudd, flere med søsken som allerede går der og mange som har vært der en stund allerede. Den gjengse oppfatningen blant oss alle er at dette er en barnehage med ansatte som virkelig er der for barna og bryr seg om samtlige små.

Barnas behov, ønsker og tilrettelegging settes over de ansattes til enhver tid. Ønsker fra foreldre prøves å nås så langt som mulig og alle foreldre får en full rapport når ungene skal hjem om hvordan dagen har vært.

En barnehage skal være en trygg plass for de minste - har de det bra har foreldrene det bra. Som foreldre kan vi underskrive på at våre barn har det flott i barnehagen og et tydelig tegn på det er at barna vil være igjen når dagen er over. En stor takk til alle dere i Sørvågen Barnehage, dere skaper en fantastisk plass for våre øyenstener med deres nærvær og omtanke.

«Ta mig med til dit drømmeland

Der hvor man kan drømme

Og ta mig med ud i verdens larm

Der hvor man kan larme»

Foreldre:

Hartvig Magnus Sverdrup, Malin Maria Rydqvist, Sofie Therese Schjølberg, Kjell Steinar Bendiksen, Ole Sigurd Folland, Hanna Sverdrup, Rikke Benonisen, Simon Helle Jakobsen, Margrete Tennes, Eirik Johnsen, Christine Møller, Adrian Hardy, Cecilie Gulliksen, Nils-Petter Steffensen, Charlotte Møller, Jan Robin Olsen, Ilona Purcelewska, Krzysztof Purcewelski, Lill-Eirin Sæthre, Eskil Nygård, Jannicke Svensli, Vidar Johnsen, Jeno Orvos, Àgnes Orvos-Csenki.

Kommentarer til denne saken