Gå til sidens hovedinnhold

Tøffelgave til skolen

Minny strikket 60 par tøfler som hun ga bort til skolen –Kul tøffelgave

Artikkelen er over 6 år gammel

Under åpningen av Eltoft montessoriskole overrakte Minny Holand 60 par tøfler til skolen.

Under den offisielle åpningen av Eltoft montessoriskole fredag kveld ble det gitt mange gaver og hilsninger, men den mest spesielle gave var det nok Minny Holand som sto bak.
–Jeg har strikket 60 par tøfler som jeg har gitt i gave til skolen, sier Minny som forklarer bakgrunnen for den spesielle gaven.
–Det er skoforbud inne på skolen og min svigerdatter spurte om jeg kunne strikke noen tøfler til dette formålet. Jeg tenkte først at jeg skulle lage bare noen få par, men så tullet det på seg. Jeg har tatt strikkingen sånn «pø om pø» og dette arbeidet har bare vært gøy, sier Minny like før hun må på scenen for å overrekke gaven.
–Denne gaven må ha en stor verdi?
–Hvis skolen skulle ha kjøpt tøfler til alle så hadde det blittdyrt. Jeg har brukt opp alt restegarnet mitt. I tillegg har jeg rekket opp halvferdige strikkeprosjekt og brukt det garnet til tøffelprosjektet, sier Minny som er glad for å kunne bidra.
–Alle i bygda har jobbet dugnad og dette er mitt bidrag. Dette har ikke vært et slit, og jeg er veldig glad i dag. Både ved at skolen er åpnet og det ser ut som elevene liker gaven, sier den gavmilde tøffelstrikkeren.
–Nå slipper vi å fryse på føttene og tøflene er skikkelig kule, kommer det fra en jublende elevgjeng.

Kommentarer til denne saken