Gå til sidens hovedinnhold

Suksessen fortsetter for Kabelvåg IL Turngruppe

Artikkelen er over 1 år gammel

2 juni ble det invitert til – Turnsportens dag / åpen hall i Vaagar idrettspark.

Leserbidrag

Kl 1200 var Tribunene nesten full av foreldre og spente, nye og gamle gymnaster, da Torill Larsen åpnet arrangementet. Alle fremmøtte gymnaster ble med på en felles oppvarming på turngulvet til fin fengende musikk , styrt av Roy Gjendal. Gjennom deler av vinteren så har gymnastene, som for en uke siden var på Barneturnstevne på Andenes, øvet på et program som foreldrene i dag fikk se. Stor applaus til en flott oppvisning , under ledelse av Iren Gansmo og Torill Larsen.

Info om turngruppas mange treningstilbud ble presentert av Helen Kvernberk. Leder Kjell Normann fikk orientert alle fremmøtte om turngruppas sterke behov og planer for en rask utvidelse av Vaagar idrettspark, dette pga av den store medlemsmassen i turngruppa, som trenger hallflater og mer treningstid.

I kantina ble det stekt vafler og solgt kaffe, dette mens Ove Berg og Helen Kvernberg registrerte nye medlemmer til troppene i Kabelvåg IL Turn. Leder Kjell Normann er spent på hva medlemsmassen vil bli når turnsessongen starter opp igjen til høsten. Utsiktene er gode for en kraftig økning fra i fjord, med over 300 medlemmer.

Et nytt tilbud fra turngruppa til de eldre i Vågan kommune er senior trening for menn og kvinner. Det ble kjørt en introduksjonstime og info om opplegget som vil starte opp forsiktig i august med en time trening hver tirsdags kveld, under ledelse av Elise D Hansen og Bjørn Tingvoll. Tilbudet ble godt tatt imot av de 10 personene som møtte opp til dagens trening og info, dette til mottoet – Grunnlaget legges i gymnastikk & turn .

Styret i turn benytter anledningen til og ønske alle gymnaster og trenere en god sommer, og takk for treningsåret som er over – sees til ny oppstart og turnsessong i aug. 19

Leserbidraget er sendt inn av Kjell Normann, Leder i Kabelvåg IL Turngruppe

Bildeserie

Se bildene fra turnsportensdag i Kabelvåg

Kommentarer til denne saken