Gå til sidens hovedinnhold

Suveren organisering av vaksineringen på Vestvågøy

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Må beundre den fine organiseringen og utførelsen av vaksineringen på Vestvågøy. Først går man inn på kommunens hjemmeside og finner vaksinesiden. Der logger man på med sikker identitet, Bankide. Svarer på noen enkle spørsmål, det kommer opp når første ledige vaksinering er og hvor, man krysser av når man ønsker å motta vaksinen og vipps, så får man melding med bekreftelse på telerfonen. Bedre blir det ikke.

Dagen er der og man møter opp til et godt merket vaksineringslokale, med god parkeringsplass. Inne er det god tilrettelagt med flere, hyggelige veiledere. De bruker alle munnbind og det er god avstand til alle. Det er satt opp mange rekker med stoler hvor man anvises plass. Jeg ble imponert over hvor mange vi var som møtte opp på en gang, men det er rikelig med vaksineringspersonell, så alle får nærmest med en gang sin vaksine, og man får beskjed om å vente 20 min. før man forlater, den fine og lyse kirken de har lånt til dette oppdraget, i motsatt ende av hvor man kom inn. En perfekt logistikk. Jeg ble mektig imponert over hvor fint dette var organisert. En skikkelig honnør til dere.

Kommentarer til denne saken