Gå til sidens hovedinnhold

Svar til Espen Thorvaldsen innlegg i Lofotposten 25. februar om Vågan eiendom

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Espen Thorvaldsen kan umulig ha lest Fagforbundet Vågan sin høringsuttalelse. I første avsnitt i vår uttalelse støtter vi de tillitsvalgte sin uttalelse. Sitat: Styret i Fagforbundet Vågan støtter høringsuttalelsen fra våre tillitsvalgte i Vågan Eiendom KF. Rapporten viser at Vågan kommune driver sin eiendomsforvaltning på en god måte. Tallene viser at de ansatte gjør jobben sin meget bra. På flere områder langt bedre enn sammenlignbare kommuner, hvis man ser på det arealet de har og de forutsetningene som er lagt til grunn. Sitat slutt.

Som hovedtillitsvalgt har jeg hatt flere møter med de tillitsvalgte fra 19. november 2020 frem til de leverte sin høringsuttalelse til dagligleder i Vågan eiendom Bjørn Tore Nergård 31. desember 2020. For det er daglig leder og styret i Vågan Eiendom som har ansvar for å foreta drøftinger og gi innspill til kommunedirektøren.

Høringsuttalelsen fra styret i Fagforbundet Vågan, som altså støtter våre tillitsvalgte og ansatte i Vågan eiendom leverte vi 5. januar 2021 til kommunedirektøren som skal legge frem sin innstilling til politisk behandling.

Les også

Ap, Sp, SV og Rødt - hvorfor legge ned Vågan Eiendom KF, et kommunalt foretak som fungerer?

Kommentarer til denne saken