- Elevene har jobbet steinhardt, og i kveld var det kjempeartig å se resultatet

Flinke: Elevene på mellomtrinnet ved Svarholt skole fremførte julespill torsdag kveld, og her lurer nissen Dickson fælt på hva han skal gi bort i julegave.

Flinke: Elevene på mellomtrinnet ved Svarholt skole fremførte julespill torsdag kveld, og her lurer nissen Dickson fælt på hva han skal gi bort i julegave. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Da gammelnissen ikke visste hva årets julegave skulle være, tok fjøsnissen affære.

DEL

Elevene på mellomtrinnet (5.-6. og 7. klasse) ved Svarholt skole, fikk brede smil og velfortjent applaus fra foreldre, besteforeldre, tanter og onkler og mange flere.

Det etter en sprudlende og morsom forestilling, levert fra scenen i skolens aula.

Stolt og fornøyd

Stykket gikk i grove trekk ut på at fjøsnissen først fant opp en julegave som ikke kunne brukes til noe, for så å komme på noe lurt. Drops ble limt sammen med sjokolade, og vipps, så var den perfekte julegaven oppfunnet.

Gleden var stor over den nye oppfinnelsen, og alle nissene hev seg ut i en herlig utgave av ”støveldansen”.

- Nå er jeg så stolt og fornøyd. Elevene har jobbet steinhardt, og i kveld var det kjempeartig å se resultatet, fastslo kontaktlærer Christiane Øyen, som har stått i spissen for forestillingen.

Ros: - Jeg syns dere var kjempeflinke alle sammen, sa besteforeldrene Sonja og Arne Salomonsen til barnebarnet Mia Johnsen. Flinke syntes også mamma Solrunn Salomonsen og lillebror Ingve at alle var.

Ros: - Jeg syns dere var kjempeflinke alle sammen, sa besteforeldrene Sonja og Arne Salomonsen til barnebarnet Mia Johnsen. Flinke syntes også mamma Solrunn Salomonsen og lillebror Ingve at alle var. Foto:

- Flinke alle sammen

- Jeg tok meg fri fra jobben for å få med meg forestillingen, og de var altså så flinke alle sammen, sier bestemor Sonja Salomonsen.

Sammen med bestefar Arne Salomonsen, hadde de tatt turen fra Leknes for å få med seg julespillet som barnebarnet Mia Johnsen (12) var med og spilte i.


Fornøyde: Publikum smilte og applauderte. Det gjorde også Christiane Øyen (foran), som var spydspiss for forestillingen.

Fornøyde: Publikum smilte og applauderte. Det gjorde også Christiane Øyen (foran), som var spydspiss for forestillingen. Foto:

-Kjempeartig

- Jeg spilte smånisse, og syns det var kjempeartig, smiler Mia, som er kjempeglad for at bestemor var på plass i aulaen.

- Ja, ho ble litt lei seg da bestemoren fortalte at hun skulle på jobb og ikke kunne komme, men kjempeglad igjen da hun fikk høre at hun hadde ordnet seg fri fra jobben, forteller mamma til Mia, Solrunn Salomonsen.

Støveldans: På juleforestillingen fikk vi servert en herlig og sprudlende utgave av ”Støveldansen”.

Støveldans: På juleforestillingen fikk vi servert en herlig og sprudlende utgave av ”Støveldansen”. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken