25-årsjubilanten ga 10.000 kroner til 35-årsjubilanten: – Kommer godt med!

Vågan Hundeklubb satt stor pris på pengene fra Cetho Eiendom.

Vågan Hundeklubb satt stor pris på pengene fra Cetho Eiendom. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Cetho Eiendom AS var i det gavmilde hjørnet og loddet ut 10.000 kroner til et lag eller en forening. Den heldige vinneren ble Vågan Hundeklubb.

DEL

– Det er kjempeartig, bryter leder i Vågan Hundeklubb ut Gøril Olufsen ut når hun får vite at klubben ble trukket ut som vinner av 10 000 kroner i forbindelse med Cetho Eiendom AS 25 årsjubileum.

Hun kan fortelle at pengene kommer godt med framover.

– I høst fikk vi vårt eget klubbhus på Svinøya som vi har pusset opp, så pengene kommer absolutt godt med, forklarer hun, og viser til at de har laget både treningsområde og lunsjrom i klubbhuset.

Vågan Hundeklubb har også jubileum i år.

– Vi har 35 års jubileum i år, og i den forbindelse ønsker vi å holde flere kurs og gi medlemmene våre flere tilbud, sier Olufsen.

Styreleder i Cetho Eiendom holdt tale for festgjestene

Styreleder i Cetho Eiendom holdt tale for festgjestene Foto:

Håper på suksess

Cetho Eiendom AS hadde invitert kunder, leietakere, samarbeidspartnere og folk flest til jubileumsfest i Sentrumsgården. De cirka 250 frammøtte fikk oppleve minikonsert med Johannes Winther Farstad. Før styreleder i eiendomsselskapet, Erik Drechsler tok ordet.

Dreschler tok de frammøtte gjennom den spede begynnelse på 90-tallet og fram til i dag.

– Vi har cirka 45 000 m² med utleie og omsetter for 80 millioner i året. Nå er vi i gang med Sjøsiden Boligpark, som er det største prosjektet vi har hatt, med et budsjett på 300 millioner.

Drechsler håper på suksess for prosjektet.

– Jeg håper det går bra, hvis ikke er jeg gammel nok til å si takk for meg, sa han rungende latter fra festgjestene.

Bysbarn av Svolvær

Drechsler tok seg også tid til å fortelle litt om hans ønsker for byen som ligger hans hjerte nærmest.

– Jeg er et bysbarn av Svolvær. Jeg ønsker å komme med noen innspill nå i denne tiden hvor det jobbes med byplanen. jeg ønsker at vi kan få til en gågate i Kyllingmarks gate med permanente gateboder. Sivert Nilsens gate bør ta unna hovedtrafikken, den er en stor og grei hovedgate. Så bør Vestfjordgata være en miljøgate, mener styrelederen.


Det var fullt hus i Sentrumsgården under jublieumsfesten til Cetho Eiendom fredag.

Det var fullt hus i Sentrumsgården under jublieumsfesten til Cetho Eiendom fredag. Foto:

Han hadde også sitt å si om høyhus i byen.

– Vi må passe på å ikke ha for høye bygg rundt torget. Signalbyggene bør ikke ligge på kaia, de må vi plassere lenger bak i byen. Kirka og fjellene er høybyggene våre. Det er det vi må vise fram, fortalte han og fikk mange enige nikk fra salen.
Artikkeltags