Utforkjøring i Tjeldbergvika

Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Lofotposten oppdaterer saken.

DEL

En  personbil havnet utenfor veien på E10 i Tjeldbergvika mellom Kabelvåg og Svolvær. Det er uklart om det er personskader, men bilens airbags har slått ut. Kjøretøyet står så langt utenfor veien at den ikke er til hinder for annen trafikk. Politiet har ankommet ulykkesstedet.

Det blir opplyst at den kvinnelige sjåføren som var alene i bilen er kjørt til legevakten for sjekk etter at hun klaget på smerter i nakken.


I de siste timene har det snødd tett i Svolvær og det legger seg et hvitt teppe av snø både på marka og på veiene. Om dette har innvirket på trafikkuhellet er ikke avklart. Men bilister oppfordres til å kjøre varsomt på det glatte føret.

- Det er omlag 15-20 centimter med sørpe på veien, som gjør det svært vanskelig å kjøre. Det er ikke brøytet og sporene i kjørebanen skaper ekstra vansker. Bilen var på tur mot Kabelvåg har kjørt ut nederst i bakken mot Tjeldbergvika, sier vår journalist Bjørnar Larsen.

Geir Arne Kristiansen hos Alf Brekken, firmaet som har brøyteansvaret for roden på E10 fra Lødingen til Gimsøy, opplyser at de allerede har alarmert sine mannskaper. Kristiansen sier han også vil sjekke opp hvordan forholdene på resten av roden utartet seg. Så langt hadde han ikke fått inn meldinger om vanskelige kjøreforhold lengre øst på E10.

Oppdatert: Poltiiet melder rett før klokka 16 at det i tiillegg skjedde en kollisjon i samme området.

- Ingen skadet i kollisjonen, melder Midtre Hålogaland politidistrikt

Artikkeltags