Christian gir seg i Våganavisa og går til ny jobb i mediebransjen

Ny jobb: Christian Krüger Enge forlater Våganavisa i april og jobben som daglig leder og grafiker. Han går til ny jobb som kreativ leder i Aurora Borealis Multimedia i Svolvær.

Ny jobb: Christian Krüger Enge forlater Våganavisa i april og jobben som daglig leder og grafiker. Han går til ny jobb som kreativ leder i Aurora Borealis Multimedia i Svolvær. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Christian Krüger Enge blir kreativ leder i Aurora Borealis Multimedia i Svolvær. Det betyr også endringer i ledelsen i Våganavisa.

DEL

Mandag ble det klart at Krüger Enge som i dag er daglig leder og grafisk designer i Våganavisa går over i ny jobb 3. april i mediebedriften Aurora Borealis Multimedia AS i Svolvær som kreativ leder.

Mange prosjekter

– Enge kommer fra stillingen som daglig leder i Våganavisa der han har vært i elleve år. Han har lang erfaring som grafisk designer og illustratør, melder Aurora Borealis Multimedia som jobber blant annet med film og TV-produksjon, animasjon, web, kommunikasjon, reklame, grafisk produksjon og trykksaker fra sitt kontor i Svolvær.

Daglig leder Remi Eilertsen forteller at Christian Krüger Enge er en styrking av staben deres og at han nå skal inn som leder for den kreative virksomheten i sin nye jobb.

– Dette handler om pågangen hos oss. Vi har mange store prosjekter vi jobber med og med en større arbeidsmengde må vi ta inn flere i produksjonen, sier Eilertsen til Lofotposten.

Totalt teller bedriften seks faste ansatte pluss en fast tilknyttet frilanser. I tillegg til økt oppdragsmengde bygger man for tiden også om lokalene i Osan.

– Det er en større ombygging av hele bygget der vi bygger ut tre veier og får alt på en flate. Vi får også et studio ved siden av, sier han.

Satser: Aurora Borealis Multimedia i Svolvær satser med ansettelsen av Christian Krüger Enge sier daglig leder Remi Eilertsen

Satser: Aurora Borealis Multimedia i Svolvær satser med ansettelsen av Christian Krüger Enge sier daglig leder Remi Eilertsen Foto:

Bytter daglig leder

Christian Krüger Enge gikk inn i rollen som daglig leder i Våganavisa i tillegg til å være grafisk designer i 2016 da tidligere redaktør og grunnlegger Edd Meby sluttet i avisen.

Nå ser han fram til nye utfordringer i ny jobb.

– Det blir rart og vemodig å forlate Våganavisa etter elleve flotte, innholdsrike og morsomme år. Jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgavene som venter meg i Aurora Borealis hvor jeg vil få brukt mine kreative egenskaper i enda større grad, skriver Krüger Enge i en e-post til Lofotposten tirsdag.

Jobbskiftet innebærer også endringer i Våganavisa som tirsdag gikk ut med en melding på Facebook der det framkommer at tidligere markedssjef Anders Kristoffersen vender tilbake til avisen i mai og overtar som daglig leder samt også skal jobbe med salg. Han vil dermed styre avisen sammen med ansvarlig redaktør Mari Rokkan.

Ellen Aspdal Salvesen går samtidig fra jobben som selger til grafiker i avishuset i forbindelse med jobbskiftet til Krüger Enge.

– Vi har vært bortskjemt med flinke folk i Våganavisa og det er alltid synd å miste slike. Men det er fint at en god jobb for Våganavisa kan kvalifisere til andre jobber, så det er noe å være stolte av. Vi ønsker Christian lykke til i ny jobb, sier styreleder og hovedaksjonær Edd Meby i eierselskapet Remedia AS i meldingen fra Våganavisa tirsdag.

Artikkeltags