Matt Damon har landet i Lofoten

Studerte omgivelsene: Matt Damon pekte på omgivelsene like etter landing. Superstjernen så ut til å like det han så.

Studerte omgivelsene: Matt Damon pekte på omgivelsene like etter landing. Superstjernen så ut til å like det han så. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Superstjernen Matt Damon landet på Svolvær lufthavn i 15-tiden søndag. Damon så ut til å like det han så.

DEL

Søndag ankom filmstjernene i storfilmen Downsizing som denne uken skal spilles inn i Trollfjorden. Matt Damon landet med et charteret Widerøe-fly på Svolvær lufthavn i 15.00-tiden søndag. Superstjernen gikk rett fra flyet til et helikopter, men hadde et bredt smil om munnen, mens han pekte på omgivelsene. Damon likte tilsynelatende det han så, og tok seg også tid til å ta bilder med de ansatte på flyplassene, samt helikopterpiloten, før helikopteret fløy videre til skipet «Edda Fides» i Svolvær havn, hvor han skal bo de neste dagene.

Les også: Stjerneprodusent til Lofotposten: - Kunne tenkt meg å flyttet hit

- Matt sa han hadde hatt en fin flytur fra Oslo. De fløy en sightseeing-tur over Lofoten, og fikk blant annet se Henningsvær og Trollfjorden før de landet. Han sa det han fikk se av Lofoten var fantastisk fint, forteller Terje Sundklakk ved Svolvær Lufthavn.

Med seg på flyet hadde han to venner.

- Crewet på flyet sa at både Matt og vennen var utrolig hyggelig, sier Sundklakk.

Les også: Superstjerne om Lofoten: - Fantastisk å være her!

En annen av dem som fikk møte superstjernen innenfor inngjerdingen var Reidar Isaksen i helikopterfirmaet Orange Aerial.

Selfie: Matt Damon sammen med Terje Sundklakk (t.v.), Heidi Sletten Reiertsen og Dag Scherffenberg.

Selfie: Matt Damon sammen med Terje Sundklakk (t.v.), Heidi Sletten Reiertsen og Dag Scherffenberg. Foto:

– Han var i godt humør, og sa bare «All right, guys» på forespørsel om en selfie. Han virket som en veldig fin fyr, og gjorde ikke noe mer av seg en meg og deg, forteller Isaksen, som skal være med å filme sekvenser til filmen fra helikopter.

For Svolværinger kan det bli vanskelig å få et glimt av superstjernen. Skipet "Edda Fides" med hele filmcrewet satte kursen mot Trollfjorden kvart over ti søndag kveld.

Tok seg tid: Superstjernen tok seg tid til en liten Photo-Shoot. Mannen med kamera, Reidar isaksen, beskrev Damon som en jovial og hyggelig fyr etter stjernemøte.

Tok seg tid: Superstjernen tok seg tid til en liten Photo-Shoot. Mannen med kamera, Reidar isaksen, beskrev Damon som en jovial og hyggelig fyr etter stjernemøte. Foto:

Har landet: Matt Damon.

Har landet: Matt Damon.

I godt humør: Damon virket å være i godt humør da han gikk om bord i helikopteret og ble fløyet videre til Svolvær havn.

I godt humør: Damon virket å være i godt humør da han gikk om bord i helikopteret og ble fløyet videre til Svolvær havn. Foto:

Artikkeltags