Matt Damon gleder seg til å komme til Norge

Gleder seg : Matt Damon ser fram til å komme til Norge.

Gleder seg : Matt Damon ser fram til å komme til Norge.

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

VG har intervjuet Matt Damon foran besøket hans til Norge for å spille inn til storfilmen «Downsizing». Til avisa sier han blant annet at han gleder seg stort til å komme til Norge.

– Det er en del av verden jeg bare har sett bilder fra, men jeg har aldri vært der før. Med finsk og svensk avstamning har jeg røtter i den delen av verden, og jeg er kjempespent og gleder meg enormt, ikke bare til å filme der, men til å være på oppdagelsesreise. Det blir fantastisk, sier Matt Damon til VG.

Han sier videre til avisen at han tar med seg kona og døtrene til Norge i forbindelse med innspillingen og vil utforske både fjorder og det Norge ellers har å vise fram.

VG skriver videre at filmen tar for seg en vitenskapsmann som kan krympe folk for å hindre befolkningsvekst og redde miljøet. Damons rollefigur mener han kan få et bedre liv med mindre forbruk, skriver avisen også. «Downsizing» spiller blant annet som kjent inn deler i Trollfjorden. VG skriver også at det legges til rette for filming på Vestlandet. Canada og USA er også locations for innspillingen ifølge Wikipedia og IMDB. Matt Damon er i disse dager aktuell med den siste «Jason Bourne» filmen.

Artikkeltags