Prøver seg på «geita» igjen

TV-kjendis Truls Svendsen og balansekunstner Eskil Rønningsbakken på vei opp Svolværgeita. Forrige gang Svendsen forsøkte, måtte han avbryte på grunn av høydeskrekk.

TV-kjendis Truls Svendsen og balansekunstner Eskil Rønningsbakken på vei opp Svolværgeita. Forrige gang Svendsen forsøkte, måtte han avbryte på grunn av høydeskrekk. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Truls Svendsen testet lystgass hos tannlege Stein Alsos i forrige ukes program av "Truls - oppdrag Norge" på TV2. I tirsdagens program er han tilbake i Lofoten, og da er det en tur på Svolværgeita han blir utfordret til.

- Da Truls tok hurtigruta for et par år siden, ble han utfordret til å bestige det spektakulære fjellet Svolværgeita. Et stykke nedenfor toppen måtte Truls imidlertid kaste inn håndkleet. Høydeskrekken tok ham. Cecilie Skog mener han bør prøve en gang til, og sender balansekunstner Eskil Rønningsbakken for å prøve å hjelpe ham, informerer Bjarne Laanstad som er assisterende kommunikasjonssjef i TV2.

Truls Svendsen vant publikumsprisen under Gullruten 2015, blant annet etter innsatsen i serien "Tjukken og Lillemor" der han var på langtur med Cecilie Skog.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags