Kronerulling til sykehusparken: – Vi har passert 30.000, men trenger mer

KRONERULLING: Lene Henningsen og Britt June Walle Hansen i Gravdal Opp og Fram håper at hele Lofoten vil bidra med noen kroner slik at sykehusparken blir som ny

KRONERULLING: Lene Henningsen og Britt June Walle Hansen i Gravdal Opp og Fram håper at hele Lofoten vil bidra med noen kroner slik at sykehusparken blir som ny Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Gravdal Opp og Fram ønsker å gjøre sykehusparken til en trivelig møteplass, men til det trengs det penger.

DEL

Innbyggerforeningen Gravdal Opp og Fram har siden oppstarten for vel ett år siden gjort mye for å gjøre Gravdal til en enda bedre plass å bo på.

Flere på Gravdal syntes sykehusparken hadde sett sine beste dager, og det ble tatt et initiativ til å forskjønne parken. I høst har folk på dugnad ryddet og ryddet bort gress og spylt bort mose.

Nå framstår sykehusparken mye finere, men Gravdal Opp og Fram ønsker å gjøre mer.

Gjennom Lofotposten ble det tatt initiativ til en kronerulling slik at innbyggerforeningen kunne kjøpe inn  store blomsterpotter, benker, lys i pergolaen, og kanskje noen enkle lekeapparater.

Lene Henningsen i Gravdal Opp og Fram sier at både privatpersoner og bedrifter har støttet opp.

– Lofotposten, XL-Bygg Lofoten, Lofoten Sveiseindustri, og Olavsen fisk har alle bidratt med flotte beløp. Byggtorget har gitt benker og ett huskestativ. Vi har utfordret flere bedrifter og håper på positive svar, sier Henningsen.

Hun forteller at givergleden er stor blant privatpersoner.

– Det er kommet store og små beløp med mange flotte kommentarer om at de setter pris på sykehusparken blir shinet opp, sier Lene.

– Hvor mye har dere fått inn så langt?

– På Spleis.no er det kommet inn 8000.- og på konto har vi fått inn 22.450.-, så rundt 30.000,- er kommet inn så langt! Og ja, vi trenger mer. Vi håper at innimellom all innsamling som foregår nå at VR klarer å nå fram med budskapet om viktigheten med en koselig rekreasjonsplass, sier Lene Henningsen.

De som ønsker å bidra kan gå inn på Spleis.no eller bruke konto: 4589.17.66371.

– Alle beløp er like velkomne, og vi garanterer at hver en krone blir brukt på å gjøre sykehusparken til en trivelig plass, sier Lene Henningsen i Gravdal Opp og Fram.

Hun og noen andre har allerede fått blomsterløken i jorda så til våren blir det blomstring i sykehusparken.

Les også: Vil forskjønne sykehusparken:- Nå trenger vi pengehjelp fra hele Lofoten! 

Artikkeltags