Bernt Hulsker og Kasper Foss brøler i vantro over det de får se når klippet av Lofotpostens sending av SIL- Skånland spilles av i Foppal-studio.

Keeperen skal avklare, men velger en variant der han sparker ballen med foten i kryss bak standfoten, et såkalt "rabona-spark". Markus Willassen får tak i ballen og plasserer den i mål, og avgjør kampen for SIL.

- Her er en keeper som klarer å komme seg opp igjen etter å ha sluppet inn mål. Seks ganger må han gå bak i buret og hente ut ballen, men det stopper ikke ham fra å ta en rabona. Magiske bilder! kommenterer Bernt Hulsker.

- Terningkast sju til keeperen! fastslår fotballkommentatoren.

Se klippet fra Foppal her:

Klipp fra VG

Mål tett som hagl

Det VG ikke går inn på er hvilket drama som utspilte seg på Stranda stadion denne junidagen.

SIL scoret fire kjappe mål i starten av første omgang. Målene kom så tett at Lofotpostens kommentator Sander Lied Edvardsen hadde trøbbel med å holde oversikt.

- Det kom mål i det åttende og tiende minutt, deretter kom det to mål i det ellevte minuttet av kampen. Da tenkte jeg nok at kampen var punktert, men etterhvert kom Skånland mer med i kampen og så kom det etterhvert fire kjappe mål fra Skånland, forteller Lied Edvardsen.

Skånland skåret på straffe og i neste minutt svarte SIL.

Så kom fire målløse minutter, før Skånland smeller til med mål i det 30., 32., 37., 40. og 41. minutt.

Dermed sto det 5-6 til pause.

Hett for kommentatoren

Da Lied Edvardsen ble vitne til kampens ellevte mål, glapp det et skjellsord ut.

- Det ble det faen meg 5-6! utbryter Edvardsen etter at Skånland har snudd kampen fra å ligge under med fire mål.

SIL utlignet i starten av 2. omgang.

- Etterhvert skjønte vi at det laget som får det neste målet, vinner kampen, husker Lied Edvardsen.

Det gjenstår et drøyt kvarter av kampen da Skånlands keeper gjør det oppsiktsvekkende trekket som gir Willassen ballen og SIL vinnermålet.

- Man glemmer ikke slike kamper. Det var en artig, men utypisk kamp. Skånland var gode i forsvar gjennom sesongen og endte til slutt på en respektabel tredjeplass på tabellen, sier Lied Edvardsen.

Det har ikke lyktes Lofotposten å få en kommentar fra den modige keeperen i Skånland.

Her er høydepunkter fra kampen:

Torsdag kveld er både SIL og han på plass på Stranda stadion igjen. Avspark mot Sortland går klokka 18.30 og er du ikke i nærheten, kan du se kampen på Lofotposten.no.