Gå til sidens hovedinnhold

Takk for innsatsen, kultur-folket!

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I dag har jeg vært på Meieriet kultursenter på kulturskolekonsert. Og jeg er så stolt!

Ikke bare stolt forelder, men også utrolig stolt over det flotte kulturskoletilbudet som våre barn og ungdommer har. Og sist men ikke minst; takknemlig og stolt over det fantastiske kultursenteret vi har på Leknes!

Det var mange håpefulle som i dag fikk vist seg fram i sang, musikk, dans og teater, og sikkert gjort seg noen nyttige erfaringer som de kan ta med seg videre i livet. Og som publikummer så storkoste jeg meg! Flott levert!

Som næringsdrivende vet jeg hvor viktig det er at vi har slike tilbud når vi skal rekruttere nye arbeidstakere. For når flytte-beslutningen skal tas så blir oppvekst-vilkårene til barna viktig. Derfor må vi ha gode fritidstilbud, og vi må kunne gå på kino og konserter i ny og ne. I samme slengen vil jeg også trekke fram den utrolig viktige innsatsen som frivillige lag og foreninger gjør for fellesskapet ved å legge til rette for en mengde ulike fritidsaktiviteter. Dere gjør en uvurderlig jobb!

På vegne av Vest-Lofoten Næringsforening vil jeg derfor få takke alle hverdagsheltene som bidrar innenfor kultur og idrett i vår region, tusen takk for jobben dere gjør!

Kommentarer til denne saken