Polske Rafal med kaffeklaff

NAPP: Rafal Wawrzyniak smiler bredt etter å ha fått denne kaffetorsken på 30 kilo. Foto: Kai Nikolaisen

NAPP: Rafal Wawrzyniak smiler bredt etter å ha fått denne kaffetorsken på 30 kilo. Foto: Kai Nikolaisen Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Rafal Wawrzyniak er mannskap på garnbåten «Ocean» og fikk onsdag sitt livs første kaffetorsk.

DEL

Det ramler inn meldinger på 90166355 om kaffetorsk og ingenting er bedre enn det.

Her ser du bilder av herligheten:

Tirsdag meldte garnbåten «Mefjord» fra Leknes inn en kaffetorsk på 31 kilo som var tatt på Yttersia og levert til Steinfjorden Sjømat AS på Tangstad. Dette var skipper Inge Hansen og mannskapets tredje kaffetorsk i år.


Bjørn-Wichtor og Benjamin Jakobsen på linebåten «Bjørnson» fra Napp leverte tirsdag en kaffetorsk på 31,5 kilo til Lofoten Klippfisk AS på Napp. Den var tatt på yttersiden.


Fritidsfikser Viktor Sivertsen fra Myrland fikk en kaffetorsk på 38 kilo på juksa i Hadselfjorden.


Gutta på snurrevadbåten «Brandsholmbøen» holder trykket oppe. Tirsdag leverte de sin åttende kaffetorsk for sesongen. Den veide 30 kilo og ble levert til Olavsen AS på Steine.


Rolf Helge og Morten Eriksen på linebåten «Simar» fra Mørkved fikk onsdag en kaffetorsk på 32 kilo på Yttersia. Den ble levert til Bjørn Gjertsen AS på Fredvang.

Kaffetorsk nummer 70 denne sesongen veide akkurat 30 kilo og den var det skipper Sigurd Sandnes og mannskap Rafal Wawrzyniak på garnbåten «Ocean» fra Napp som fikk på Yttersia. Den ble levert til Napp Sjøamt AS.
 

–Jeg har rodd fiske i tre år, men dette er min aller første kaffetorsk, sier en glad og fornøyd Rafal.
Skipper Øystein Røymo på linebåten «Røstværing» fra Røst er ikke mindre fornøyd.
–Vi fikk en kaffetorsk på 31,5 kilo på Innersia og den ble levert til A. Johansen AS. Det er masse skrei på Innersia. Vi hadde vel 500 kilo skrei, sløyd vekt, på tampen, forteller Øystein. Skipper Geir Pedersen på snurrevadbåten «Hornsund» fra Henningsvær leverte onsdag deres fjerde kaffetorsk denne sesongen.
Garnbåten «Nygrunn» fra Leknes fikk onsdag en kaffetorsk på 31,5 kilo på Yttersia og den ble levert til Steinfjorden Sjømat AS på Eggum.
 

Juksafisker Odd Paulsen på «Lanofisk» fra Sula fikk en kaffetorsk på 36 kilo som ble levert til AS Glea på Røst.
 

Vidar og Jostein Sivertsen på garnbåten «Givær» fra Givær leverte onsdag en kaffetorsk på 37 kilo til Røst Fiskeindustri AS på Røst.

Artikkeltags