Stor interesse for Team Tæl

Mer tæl: Paul Klausen i Stamina, Maarianne Steffensen Kielland i Lofotposten og Frank Hagen og Kristian Nashoug i The Arctic Triple søker nye deltakere til Team Tæl.

Mer tæl: Paul Klausen i Stamina, Maarianne Steffensen Kielland i Lofotposten og Frank Hagen og Kristian Nashoug i The Arctic Triple søker nye deltakere til Team Tæl. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Søndag går fristen ut for dem som har forslag til hvem som bør være med på Team Tæl 2018.

DEL

- Det har vært stor interesse også i år, og det kommer ikke til å bli et problem å få satt sammen et godt og spennende lag å følge i 2018, sier sjefredaktør i Lofotposten, Marianne Steffensen Kielland.

Så langt er det kommet inn i underkant av 40 søknader i påmeldingsskjemaet som er tilgjengelig her.

- I fjor så vi at flere av de som ønsket seg plass på laget mobiliserte og fikk mange nominasjoner, slik er det ikke så langt i år. De fleste som er påmeldt har bare en nominasjon, og veldig mange har faktisk nominert seg selv. Det er bare positivt, da er vi trygg på at kandidaten er motivert, sier Steffensen Kielland.

Antall kandidater ligger nå på omtrentlig samme nivå som vi fikk totalt i 2017. Fortsatt håper Arctic Triple, Lofotposten og Stamina på flere kandidater.

- Påmeldingsfristen går ikke ut før søndag, så vi håper og tror på enda flere kandidater å velge blant.

Bakgrunn

Stamina, The Arctic Triple og Lofotposten opprettet i 2017 Team Tæl som fikk oppfølging og tips til trening fram til Lofoten Triathlon i august. Seks ivrige deltakere utgjorde laget og fire av dem gjennomførte kraftprøven.

Nå gjentar vi suksessen og skal bygge årets lag med seks deltakere.

- Fjorårets Team Tæl var en ubetinget suksess. Vi lot oss imponere av hele teamet. Særlig av pågangsmotet de viste og engasjementet de skapte. I år ønsker vi å gi muligheten til nye deltakere som kan sprenge sine egne grenser og gjennomføre noe de kanskje selv ikke hadde trodd de var i stand til, forteller Frank Hagen i The Arctic Triple.

Det har allerede kommet en god bunke nominasjoner, men vi holder påmeldinga åpen til og med søndag. Hva venter du på?

Dette får deltakerne:

  • Skreddersydd oppfølging av personlig trener
  • Treningsplaner
  • Åtte måneders gratis trening hos Stamina
  • Kostholdskurs
  • Kurs i intensitetsstyring og treningsplanlegging
  • Felles treningssamlinger
  • Fri deltakelse på Lofoten Ultra Trail og Lofoten Triathlon, olympisk distanse.

- For vår del handler Team Tæl om å finne gode historier og skape entusiasme rundt en spennende begivenhet. Lofotposten har et uttalt mål om å få Lofoten i bevegelse, og vi syns det er svært artig å følge folk som gir det lille ekstra for å nå et mål, sier Lofotpostens redaktør, Marianne Steffensen Kielland.

Paul Klausen ved Stamina var den som hadde ideen til prosjektet og er den som fulgte deltakerne tettest i fjor.

- Jeg fikk oppleve både oppturer og nedturer sammen med deltakerne. Det mest givende var å se at folk knakk koder for å komme i form, og nådde mål de på forhånd trodde var utenfor rekkevidde, forteller Klausen.

Har du selv lyst til å være med på dette - eller ønsker du å nominere noen andre? Her finner du påmeldingsskjemaet.


Artikkeltags