Gå til sidens hovedinnhold

Terje og Beate er på topp 10-lista: - En hyggelig overraskelse

Artikkelen er over 2 år gammel

Sandsletta Camping i Vågan er blant campingfolkets favoritter!

I flere år har Campingportalen kåret «Folkets favoritt-campingplass». Det er campingfolket selv som stemmer fram sine favoritter, og nå er favorittene for 2019 kåret.

På en 1. plass ligger Pluscamp Aurdal Fjordcamping og Hytter, etterfulgt av Pluscamp Ballangen Camping og Havblikk Camping på en 2. og 3. plass. De syv neste plasseringene på lista er skrevet i tilfeldig rekkefølge, og blant dem finner vi Sandsletta Camping i Vågan, som dermed er på topp 10-lista over campingfolkets favoritter.

Hyggelig overraskelse

Sandsletta Camping, som en gang i tida var Lofotens første camping, drives i dag av søskenparet Beate og Terje Bertheussen. De synes det er stas at campingfolket setter pris på at de er der.

– At vi er i toppen synes vi er veldig artig. Vi har aldri vært på den lista før, og har heller ikke tenkt så mye på at kåringen fantes. Dette var en hyggelig overraskelse for oss, sier Beate.

Sandsletta Camping ble etablert i 1964. Terje og Beate er tredje generasjon som driver den, og søskenparet har eid campingen siden 2001. Campingen består blant annet av 22 hytter og restaurant, samt god plass til campingvogner, bobiler og telt.

Hvorfor tror dere folk har stemt på dere som en campingfavoritt?

– Kanskje det er kombinasjonen av restaurant og camping, samt beliggenheten og det faktum at Sandsletta er en godt innarbeidet campingplass, sier Beate.

God sommer

Hun kan fortelle at sesongen allerede er i full gang på Sandsletta.

– Sesongen begynte tidlig i år, og hittil har det vært en overraskende bra sommer. Jeg har snakket med en turoperatør fra Nederland, som kunne fortelle at flere campingplasser på veien nordover kunne si det samme, sier Beate.

Også resten av sommeren ser foreløpig bra ut bookingsmessig.

– Så lenge været er så bra som det er nå, blir nok dette en veldig fin sommer. Hittil har været vært mye bedre enn i fjor. Gjestene våre trives og går på tur, legger driveren av Sandsletta Camping til.

Kommentarer til denne saken