Er du en framtidig speaker

Samarbeid: Stein Alsos og Maria T. Karlsen søker speakerspirer.

Samarbeid: Stein Alsos og Maria T. Karlsen søker speakerspirer.

Artikkelen er over 3 år gammel

– Har du en speaker i magen og vil til Arctic Race of Norway? Her er muligheten.

DEL

Idrettsarrangementene i Lofoten blir stadig flere og mer populære. Nå tar to av de største aktørene initiativet til å kurse flere speakere, for å gjøre arrangementene som opplevelser for publikum og deltakere enda bedre.

– Vi ser behovet for enda flere ressurser som kan bidra rundt om på de ulike arrangementene i regionen. Derfor ønsker vi å rekruttere folk som har lyst å være med å lage show, forteller løpsleder i The Arctic Triple, Maria Terese Karlsen.

Til Arctic Race

Med seg på laget har hun Stein Alsos i Lofoten High Five, som selv har lang erfaring som speaker fra lokale arrangementer.

Sammen skal de sende to lokale speaker-spirer til Bodø under Arctic Race of Norway 11. august. I tillegg til å få oppleve sykkelstjernene på nært hold, venter opplæring fra en av Norges mest rutinerte arrangementsspeakere, Asgeir Moberg, som for øvrig sitter i speakerbua under rittet.

Speakerteam Lofoten

Stein håper prosjektet vil gi han flere speaker-kollegaer.

– Vi skulle gjerne vært flere speakere i området, slår han fast.

– For et idrettsarrangement er det veldig viktig med gode speakere. Både for publikum og deltakere, fortsetter han.

– De som sitter med en speaker i magen, eller kjenner noen som kan være aktuelle oppfordres virkelig til å sende e-post til post@thearctictriple.no. De aktuelle må kunne være til stede i Bodø 11. august og under Lofoten Triathlon 18.–21. august, forteller Karlsen, som videre sier at det så vil foregå et uformelt uttak om hvem som får delta på Bodø-turen.

Artikkeltags