Vi direkteoppdaterer fra løpsfesten - og DU kan være med!

Frank Hagen, Elisabeth Fanum og Maria Terese Karlsen er klare for Lofoten Ultra-Trail fredag.

Frank Hagen, Elisabeth Fanum og Maria Terese Karlsen er klare for Lofoten Ultra-Trail fredag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Fredag klokken 12 går startskuddet for Lofoten Ultra-Trail, da de aller mest hardbarkede deltakerne tar fatt på 100 miles-distansen fra Kirkefjorden.

Drøyt 200 deltakere fra 20 ulike nasjoner skal denne helga i aksjon. Lofotposten så i fjor at det var stor interesse for å følge med utviklingen i løpet på våre nettsider. Vi vil derfor i samarbeid med The Arctic Triple direkteoppdatere løpsfesten ved hjelp av ScribbleLive – og du kan være med!

Fredag formiddag  publiserer vi saken med live-verktøyet i, og vi inviterer deg til å sende inn oppdateringer underveis i løpet, både i form av tekst og bilder. Det er enkelt å logge inn og dele dine opplevelser.

OPPDATERT: Her finner du oppdateringene.

– Jo flere som er med og bidrar med oppdateringer, video og bilder underveis, jo mer spennende vil det være for alle å følge utviklingen i løpet hos oss, sier sjefredaktør i Lofotposten, Marianne Steffensen Kielland.

Elisabeth Fanum er presseansvarlig for Lofoten Ultra-Trail. Hun oppfordrer alle til å være med og bidra og oppdatere på det som skjer langs løypa.

– Gå inn på lofotposten.no og del dine bilder og opplevelser slik at alle kan få være med på folkefesten, oppfordrer Fanum.

Artikkeltags