Ramberg vant årets Tine-Stafett: – Det ble lett match

SEIER:  Aurora, Janne, Amund, Torje, Elias Andre, Samuel, Dovydas, Oddvar og Jonathan fra Ramberg jubler som vinnere av årets Tine-stafett.

SEIER: Aurora, Janne, Amund, Torje, Elias Andre, Samuel, Dovydas, Oddvar og Jonathan fra Ramberg jubler som vinnere av årets Tine-stafett. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Elevene fra Ramberg skole vant årets Tine-Stafett, og under premieutdeling gjorde det klart at det ble lett match.

DEL

Tine-stafetten er en aktivitetsdag der elever fra 6. til 9. klasse møtes for å se hvem best som er best i å løpe stafett. Den arrangeres årlig. Som vanlig ble Tine-stafetten i Lofoten arrangert på Leknes idrettspark. Det er LOIF som er arrangør med god hjelp fra elevene i 1. klasse på idrettsfag.

I år deltok elever fra Leknes, Ramberg, Eltoft, Buksnes, Fygle, Eltoft, Opdøl, Kabelvåg, Henningsvær og Sørvågen. Først løp hvert klassetrinn mot hverandre, og de beste gikk videre til en superfinale. Den ble løpet etter jaktstartprinsippet. Det vil si det laget med best tid startet sist. Noen av skolene stilte med lag på tvers av klassetrinnene, deriblant Ramberg.

Det skulle vises seg å bli en vinner.

Lett match

Laget fra Ramberg løp først over målstreken, og kunne juble som vinner av årets Tine-Stafett.

– Utrolig artig å vinne. Det ble lett match, jublet Aurora, Janne, Amund, Torje, Elias Andre, Samuel, Dovydas, Oddvar og Jonathan som utgjorde vinnerlaget.

– Det er siste året vi kan delta så det var på tide, slo Elias Andre fast. På den neste plassene fulgte 9. klasse til Leknes skole, og 8. klasse ved Leknes skole.

Stian Zakariassen i LOIF har arrangert de aller fleste Tine-stafettene, og han skryter av sine hjelpere.

- Elevene ved 1. klasse på Idrettsfag har også i rå gjort en god jobb, sier han.

Trond Harald Slydal og Patrick Reppe er lærere ved idrettsfag, og de mener det er god læring.

– Dette er ett av flere arrangement de er med å arrangere i løpet av dette skoleåret. Vi får tildelt oppgaver av Stian Zakariassen, og så er det opp til elevene å fordele oppgavene, og gjennomføre disse. Det er Stian som gjør grovarbeidet, og uten Stian hadde vi ikke fått dette til, sier de to lærerne.

Litt gøy og litt slitsomt

Elevene koste seg i gode været, og for noen var det ikke så nøye hvem som vant.

– Vi har bare kost oss i dag, og heiet på Ramberg, sier Josephine og Elada som hadde laget supportereffekter.

Aurora, India Sofie og Martine fra Leknes var litt uenig hvordan det var å være med på Tine-stafetten.

– Vi har løpt, og det var litt slitsom, sier Aurora.

– Jeg synes det var kjempegøy, sier India Sofie.

– Det er ikke veldig artig, men bedre enn skole, slår Martine fast.

Det var også tilløp til dramatikk da en av elvene skadet seg. Eleven ble tatt hånd om av mannskaper fra Vestvågøy Røde Kors som også i år stilte opp. Eleven hadde pådratt seg en skade i foten, og kjørt med ambulanse til sykehuset. Det dreide seg ikke om noen alvorlig skade.
Artikkeltags

Kommentarer til denne saken