– Det er fine utfordringer og en god arena i Glimt, men jeg tror ikke den er god nok. Jeg står fortsatt på at jeg vil spille i Eliteserien.

 Svolværing og Bodø/Glimts midtbanegeneral Mathias Normann er godt i gang med forberedelsene til ny sesong. Ifølge seg selv har han aldri vært i bedre form på dette stadiet i oppkjøringen.

– Noe riktig har jeg gjort i ferien. Det ser veldig bra ut så langt, sier svolværingen som gjennomfører to treningsøkter om dagen.

LES OGSÅ: Nå tar vi Tippemesterskapet tilbake til røttene!

Har fått henvendelse

Klubben trener for tiden i Nordlandshallen, men reiser den 22. februar til La Manga for treningsleir og -kamper.

– Det blir bra å komme seg ut. Underlaget i Nordlandshallen er både slitt og hardt, mener Normann, som nylig spilte 75 minutter i 3–0 seieren over Junkeren.

Normann har tidligere gjort det klart at han ønsker seg vekk fra Glimt for å spille eliteseriefotball. Det står han fortsatt på.

– Jeg tror ikke lengre at spill i OBOS-ligaen vil stagnere utviklinga mi, men jeg føler ikke det er godt nok. Det er fine utfordringer og en god arena i Glimt, men jeg tror ikke den er god nok. Jeg står fortsatt på at jeg vil spille i Eliteserien, sier han.

Har du mottatt noen henvendelser?

– Ja, det er en klubb som har vist interesse. Mer ønsker jeg ikke si om det, sier svolværingen.

– Stig har støttet meg

Spillerutvikler i Bodø/Glimt, Stig Johansen, uttalte til Lofotposten at Normann har kvalitetene som er nødvendige for å ta steget ut i Europa. At det kommer fra en som selv har kjent på nivået betyr mye for Normann.

– Stig har støttet meg hele veien, og det har hjulpet meg mye. Det betyr noe helt annet når det kommer fra en person som ham enn når en agent uttaler seg, understreker Normann.

Svolværingen mener at Tippemesterskapet i Lofotposten er et veldig bra konsept, men han har ikke deltatt selv.

– Jeg tipper litt av og til, men jeg er på ingen måte noen stortipper. Det er som regel engelsk fotball jeg følger med, men også Cristiano Ronaldo og Real Madrid. Atlético Madrid har også et spennende lag som det er morsomt å se spille, sier den talentfulle midtbanegeneralen fra Svolvær.

Her er Mathias sitt tippeforslag:

Wolverhampton - Chelsea B
Huddersfield - Man. City B
Middlesbrough - Oxford HU

Millwall - Leicester UB
Wigan - Preston H
Nottingham F. - Sheffield W. H

Ipswich - Leeds B
Cardiff - Rotherdam H
Burton - Norwich B

Birmingham - Queens PR B
Barnsley - Brighton HU
 Sheffield U. - Scunthorp HU

Reglene for Tippemesterskapet 2017:

Alle som abonnerer på avisen eller kjøper Lofotpostens papiravis i løssalg, kan delta i Lofotpostens tippemesterskap. Unntaket er Lofotpostens ansatte og deres familie.

Deltakere må også være fylt 16 år før FA-cupfinalen 27. mai.

Mesterskapet innledes med fire kvalifiseringsrunder der de 16 deltakerne som tipper best går videre fra hver omgang. De 64 kvalifiserte møter deretter hverandre to og to etter utslagsmetoden (cup).

Tippekupongen trykkes i kvalifiseringsukene i papirutgavene fra mandag til og med torsdag. Hver deltaker kan delta med maksimalt fire kuponger i konkurransen per uke. De som leverer mer enn fire kuponger, blir automatisk diskvalifisert.

Bare originale kuponger fra vår papiravis teller i konkurransen. Digitale abonnenter som vil delta i Tippemesterskapet, kan kontakte Lofotposten på e-post konkurranse@lofotposten.no for instruks. Abonnementsnummer må oppgis.

Kuponger må leveres Lofotpostens kontor på Leknes eller Lofotpostens kontor i Svolvær, senest kl. 15.30 fredagen uka kvalifiseringsrunden pågår.

Kuponger kan også sendes per post til Lofotposten, Postboks 23, 8301 Svolvær. Vennligst merk konvolutten med «Tippemesterskapet 2017». Kuponger som sendes per post må være ANKOMMET Lofotposten innen kl. 15.30 fredag, da det ikke er postgang lørdag. Lofotposten kan ikke holdes ansvarlig dersom postgang fører til at kuponger ikke når frem før vår frist.

Det skal sendes inn 16-rekkers kupong. Det vil si at man kan sette fire halvgarderinger. Vi bruker lørdagskupongene til Norsk Tipping. Når to eller flere har likt antall rette i kvalifiseringsrundene, bruker vi loddtrekning. I cuprundene går vi tilbake runde for runde og sammenligner tidligere resultater for å avgjøre hvem som går videre ved likt antall rette i duell. Er det fremdeles likt bruker vi loddtrekning.

Hver tirsdag offentliggjør vi navnene på de 16 som har gått videre fra kvalifiseringsrunden uka før. Når vi er i gang med cupspillet, offentliggjøres de som går videre i mandagsavisen.

I cuprunden skal kuponger leveres per epost til Lofotposten senest onsdag kl. 09.00. Ved for sein innlevering vil duellen ende med walk-over. Tippemesterskapet er en konkurranse arrangert av Lofotposten, i samarbeid med Norsk Tipping.