Videre i Tippemesterskapet? Se her!

Wembley: Er du fremdeles med i konkurransen om å vinne en tur til London og FA-cupfinalen på Wembley? Send et bilde av deg selv til konkurranse@lofotposten.no!

Wembley: Er du fremdeles med i konkurransen om å vinne en tur til London og FA-cupfinalen på Wembley? Send et bilde av deg selv til konkurranse@lofotposten.no! Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Alle som er klare for cuprundene i Tippemesterskapet må sende inn et bilde av seg selv.

DEL

I helga gikk siste og fjerde kvalifiseringsrunde i Tippemesterskapet av stabelen, og vi står igjen med 64 tippere som er videre til cuprundene og et steg nærmere FA-cupfinalen på Wembley i London 18. mai.

I disse sakene ser du hvem som har gått videre i de fire kvalifiseringsrundene:

Runde 1: Ronny er en av 16 tippere som er videre i første kvalifiseringsrunde

Runde 2: Aleksander (35) fikk 11 rette – to ganger!

Runde 3: Disse 16 tipperne er videre i tredje kvalifiseringsrunde

Runde 4: Sammen med søsknene Preben og Ingvild er Sindre klar for sluttspillet i Tippemesterskapet

Cuprundene kjøres i gang neste uke. Duellene presenteres i avisen fredag 1. mars, og ukas kupong i avisen mandag 4. mars. Den gjeldende kupongen vil være på trykk i avisen hver mandag så lenge konkurransen pågår.

Neste uke vil kupong og bilde av alle deltakerne bli presentert i Lofotposten, og det er derfor viktig at alle som har gått videre til cuprundene sender inn et bilde av seg selv til konkurranse@lofotposten.no.

Lofotposten har bilde av mange av deltakerne fra før av, men vi ønsker oss ferske bilder! Frist for å sende inn bilde er fredag 1. mars.

I de neste cuprundene vil hvem som møter hvem i duell bli presentert i tirsdagsavisen. Kupong og hva motstanderen har tippet kan man følge med på i torsdagsavisen. Tippefrist er onsdager klokken 09.00 hver uke så lenge cuprundene pågår. Frist for å levere kupong i første cuprunde er dermed onsdag 6. mars klokken 09.00. Kupongen leveres på konkurranse@lofotposten.no.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags