Vinneren av Tippemesterskapet er kåret!

Det var til slutt Willgunn Didriksen som vant Tippemesterskapet etter å ha møtt Therese Jensen i finalen.

Det var til slutt Willgunn Didriksen som vant Tippemesterskapet etter å ha møtt Therese Jensen i finalen. Foto:

Etter 10 av 12 spilte kamper på kupongen er det klart at det er Willgunn Didriksen som er årets vinner av Tippemesterskapet.

DEL

Allerede før kampene mellom Manchester United og West Ham og Leeds og Sheffield United er spilt er Tippemesterskapet avgjort. Til finalen møttes Willgunn Didriksen fra Kabelvåg og Therese Jensen fra Bøstad. Før de to siste kampene er spilt har Willgunn seks rette, mens Therese kun har fem. I de to siste kampene har de tippet helt likt.

– Jeg er så glad! Nå blir det et glass eller to, jubler Willgunn.

Hun har deltatt i Tippemesterskapet i 20 år. I år gikk det endelig veien.

– Det er helt utrolig etter så mange år. Det var utrolig spennende i dag. Til å begynne med var det lite oppdateringer, og da lurte jeg på hvordan dette skulle gå. Etter 25 minutter kom første scoring i en av kampene, og etter hvert ble det heldigvis også flere. Nå gleder jeg meg masse til tur, sier hun videre.

Therese tar med det en andreplass i Tippemesterskapet, og tar tapet i finalen med et smil.

– Det er surt, men jeg kom til finalen og er fornøyd med det. Willgunn har vært med i Tippemesterskapet i 20 år, så da var det på tide at hun vant. Jeg får fortsette og prøve, sier Therese med et smil.

Les også: Finale i Tippemesterskapet: - Jeg kan få vondt i magen av å tenke på det

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags