Kirsti Liland er kjent for sitt engasjement på håndballbanen. Hun startet både trener- og spillerkarrieren i Blest IL før hun senere flyttet til Svolvær, hvor hun nå er trener.

Har spilt én fotballkamp

Fotballinteressen er det derimot verre med hos dagens tippegjest.

– Den er like lav for fotball som den er høy for håndball. Den er egentlig helt fraværende, sier Liland, som dermed ikke har noe favorittlag.

– Jeg burde egentlig si Liverpool for husfredens skyld, men jeg gjør nok dessverre ikke det. I mange år har jeg sagt Manchester United bare for å provosere mannen min, Børre, men nå er jeg blitt så voksen at jeg holder meg nøytral, flirer hun.

Liland har spilt flere hundre kamper på håndballbanen. På fotballbanen har det bare blitt en.

– Kabelvågs damelag skulle spille kamp. De manglet spillere, og jeg ble spurt om å være med. Jeg måtte innrømme at jeg aldri hadde spilt før, men de mente det var bedre enn å stille med kun ti spillere. Jeg ble plassert på sentral midtbane av trener Trygve Tingvoll, minnes hun.

Hvordan gikk det?

– Jeg tror vi tapte 11-1, men det var ikke min skyld!

– En ære om jeg slår Trine

På ukens kupong er det mange lag Liland ikke har hørt om tidligere, men hun stiller likevel sporty opp og leverer sin rekke.

– Jeg har ikke tippet på en mannsalder, men jeg må levere inn denne kupongen i tilfelle det er gullrekka. Hvis jeg tipper bedre enn Trine Arntsen tar jeg det som en ære, konkluderer hun.