Det sier Torill Stokke mens hun ler.

Leknes-damen tippet best av samtlige på helgens tippekupong med 10 rette. Det sikrer henne en plass blant de 16 som gikk videre fra den andre kvalifiseringsrunden.

Stokke vant Tippemesterskapet i 2014, og fikk overvære FA Cup-finalen på Wembley mellom Arsenal og Hull, som førstnevnte vant 3–2.

 

– Jeg er en gambler

– Jeg er en gambler som liker å være med på det som skjer. Jeg har vært med i Tippemesterskapet i alle år, men jeg har selvfølgelig ikke gått videre alle gangene. Det er vanskeligere nå som det ikke er garderinger på kupongen, sier Stokke, som får god hjelp av sønnen Dag når tippekupongen skal fylles ut.

Hva husker du best fra turen i 2014?

– Jeg husker selvfølgelig kampen mellom Arsenal og Hull på Wembley veldig godt. Jeg er også glad i de kongelige, så det var morsomt å få «møte» dronningen på Madame Tussauds og ved Buckingham Palace. Det var fantastisk flott, minnes Stokke.

Det frister med en ny langweekend i London, altså?

– He he, det kan jeg love deg. Jeg satt en dag og tenkte på hva jeg må få med meg om jeg skulle vinne igjen. Man kan ikke regne med å vinne. Det er tilfeldig at det gikk så bra sist, men det hadde selvfølgelig vært veldig morsomt.

De 16 kvalifiserte:

10. rette: Torill Stokke

9. rette: Preben Pedersen Fagerlid

9. rette: Knut-Arne Iversen

9. rette: Nancy Lyster

9. rette: Kjell Ovesen

9. rette: Svein Åge Bye

9. rette: Torgeir Jørgensen

9. rette: Simen Rødli

8. rette: Tommy Andersen

8. rette: Børje Sørensen

8. rette: Finn Fredriksen

8. rette: Einar Vindal

8. rette: Tore Høyen

8. rette: Aleksander Gylseth

8. rette: Paul Klausen

8. rette: Ray-Kevin Sørensen

De som er gått videre med åtte rette er videre på antall rette uavgjorte- og bortekamper.

Førstkommende helg går den tredje av totalt fire kvalifiseringsrunder av stabelen. De som allerede har kvalifisert seg trenger ikke levere kupong før sluttrundene tiltar i uke 10.