Bil har kjørt i havet

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Politiet melder at en bil har kjørt i havet i Henningsvær. Nødetatene er på vei.

Det er en minibuss som har havnet i sjøen, den såkalte «Misværholla» rett bak Bryggehotellet og ved siden av den store parkeringsplassen.

Lofotposten får opplyst av publikum på stedet at ambulansepersonell jobber med en av personene som befant seg i bilen da den havnet i vannet.

-Det var syv personer som gikk inn i bussen. Da den siste satte seg inn, begynte minibussen å trille. Det var ingen sjåfør i bussen. Fire av passasjerene klarte å komme seg ut av bilen før den vippet utenfor kanten. Mens tre fulgte med bilen utenfor. En kvinne er skadet og sendt til sykehuset på Gravdal. Skadeomfanget er uklart. Kvinnen kom seg ut av bilen, men ble truffet av bilen da denne vippet utenfor og ble påført skadene da, opplyser politibetjent  Maichel Lind til Lofotposten.

Bilen sto med nesen mot sjøen. Ett sperretau klarte ikke å forhindre at bilen trillet utenfor skrenten og tippet rundt før den havnet på taket i fjæra, opplyser politibetjent Karine Træthaug.

Hun legger til at publikum var raskt på stedet og bisto med å få folk fra bilen og opp på veien. Bortsette fra den skadde som er kjørt til sykehus slapp de andre tilsynelatende fra ulykken uten fysiske skader. Gruppen bir tatt hånd om av politiet som gjennomførere den debrifing av de involverte.

Alle kom seg opp og en av personene fikk behandling av nødetatene på stedet.

I tillegg til ambulanse  er både kommandobilen til brannvesenet og politiet til stede på ulykken.

Alle etatene var involvert i arbeidet med brannen på Kleppstad bare en mil unna tidligere på dagen.

Sjåføren var altså ikke kommet til minibussen da den syvende pasasjeren satte seg inn og bussen begynte å trille mot kanten og veltet utenfor og havnet i vannet.

Lofotposten følger opp saken.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken