Flere trailere i utforkjøring på E10

Leserfoto

Leserfoto

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Det er meldt om ekstremt glatt på E10 i Kanstadbotn. Bilister i området opplyser at det er tre kjøretøy som har havet utenfor veien.

- Vi har fått melding om utforkjøringene i Kanstadbotn. Det skal være i nærheten av brua på E10 like etter man har passert kraftstasjonen på vei vestover. Meldingene går ut på at det er svært glatt på stedet. Vi har ikke hatt anledning å sende ut patrulje til stedet, men brann er på tur. Det skal ikke være skadde involvert i uhellene. Vi har også snakket med Vegtrafikksentralen som opplyser at de drar til området for å strø veibanen. Så snart det er mulig sender vi en patrulje til området, sier operasjonssentralen til Midtre Hålogaland politidistrikt.

Statens vegvesen har meldt at E10 Kanstadbotn på strekningen Svolvær - Bjerkvik er stengt i ett felt på grunn av bilberging.

Det skal være en lastebil, en semitrailer og et vogntog som har havnet utenfor veien på ulike sider. Føret karkateriseres som hålkeføre av bilster på stedet.

I følge VOL.no er hendelsen på stedet beskrevet av en bilist som så det hele:

- Først går en semitraler ut av veien. Trafikken som kommer bak stopper opp, blant annet en lastebil - som akkurat klarer å bremse opp før ulykkesstedet. Deretter kommer et vogntog og kjører inn i lastebilen, skriver VOL.

Artikkeltags