Transportgigant flyr nå gods direkte til Lofoten daglig

Avtale: Widerøe flyr nå daglig gods for DHL Express til Leknes lufthavn der man vil frakte varer videre til hele Lofoten.

Avtale: Widerøe flyr nå daglig gods for DHL Express til Leknes lufthavn der man vil frakte varer videre til hele Lofoten. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

DHL Express utvider tilbudet til og fra Lofoten med daglige flyvninger av gods.

DEL

Det er nettstedet tungt.no som melder at det internasjonale transportselskapet styrker satsingen i Lofoten og Vesterålen. DHL Express har i over 30 år levert gods til regionen via Bodø eller Evenes.

Nå melder selskapet at man har fått på plass en bedre løsning som skal bøte på ugunstige ankomsttider og mangel på daglig distribusjon.

DHL Express har nå startet med daglige flyvninger til Leknes. Gods flys med SAS og deretter Widerøe fra Bodø. Svenn's Transport skal fortsette distribusjonen, men nå direkte fra Leknes, skriver nettstedet videre.

Til Vesterålen blir det Stokmarknes lufthavn som tar i mot varene fra transportselskapet.

- For oss er dette en spennende utfordring, sier Siw Selnes, kommersiell direktør i Widerøe Ground Handling og peker blant annet på at det nye tilbydet styrker Widerøe Ground Handling ved de to flyplassene.

Svenn Toftesund i i Svenn's Transport sier til tung.no at tiltaket vil øke servicegraden for næringsliv og private i Lofoten.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken