Trivsel Leknes utvider: – Målet er å skape et helhetlig trenings og behandlingstilbud

Trivsel: Daniel Andreassen forteller at de satser på et større lokaler og et mer fokus på helsefag på Trivsel Leknes. Her fra åpningen på Trivsel Bøstad AS

Trivsel: Daniel Andreassen forteller at de satser på et større lokaler og et mer fokus på helsefag på Trivsel Leknes. Her fra åpningen på Trivsel Bøstad AS

Artikkelen er over 1 år gammel

I løpet av året vil Trivsel AS på Leknes få betydelig større lokaler og målet er å skape ett helhetlig trenings og behandlingstilbud.

DEL

Trivsel AS på Leknes startet treningssenteret i januar 2012 i andre etasje i bygget der XL-bygg og lensmannskontoret holder til.

Øker med 260 kvm

Nå kan daglig leder Daniel Andreassen røpe at de vil utvide dagens lokaler.

– Vi har signert en leieavtale som gjør at vi får utvidet vårt areal med 260 kvadratmeter. Vi er i gang med planleggingen og målet er å ta i bruk hele arealet i løpet av 2018. Per i dag kan jeg ikke gi noen eksakt åpningsdato, sier Andreassen.

Overtar fysioterapilokalene

Torbjørn H. Pedersen i TEFT gruppen AS som eier bygget bekrefter at Vestvågøy Fysioterapi har sagt opp leieavtalen.

- Den nåværende avtalen deres har en varighet ut år og den er nå sagt opp. Vi har tilbudt de alternative lokaler, men vi har foreløpig ikke fått svar, sier Pedersen.

Det lyktes ikke Lofotposten å få en kommentar fra Vestvågøy Fysioterapi onsdag formiddag.

Flere yrkesgrupper

Daniel Andreassen forteller at utvidelsen medfører at de får enda flere soner med fokus på behandling, rehabilitering og frivekt/ egen kroppsvektstrening. I tillegg kommer vi til å tilby ett enda større behandlingstilbud med ulike yrkesgrupper. Målet er å skape ett helhetlig trenings og behandlingstilbud med tverrfaglig kompetanse. Da vil pasienter/ medlemmer kunne komme til oss og få hjelp hele veien fra behandling til egentrening på sikt. Allerede har vi naprapat, ergoterapeut og personlig trener på plass, forteller Andreassen som selv er ergoterapeut.

Han mener at den varslete eldrebølgen vil føre til at flere eldre vil søke til denne type treningssenter.

-Vi ser at stadig flere pensjonister kommer til oss for å trene. Pensjonistene i dag er mer aktive enn før og ønsker å holde seg i form. På den andre siden ser vi at stadig flere yngre har livsstilsproblemer. Det tar vi også høyde for når vi nå utvider både lokalene og tilbudene, sier Andreassen og fortsetter.

Trivsel AS er også i gang med prosessen med å finne flere yrkesgrupper som skal være med i teamet.

-Som leietaker i lokalene våre vil behandlerne få tilgang til hele senteret for sine pasienter/ kunder. Vi ser også at der er stadig mer populært med kroppsvekttrening og frivekter og lager derfor en helt egen avdeling for dette, opplyser Andreassen.

I fjor høst åpnet Trivsel en avdeling i Blest-hallen.

– Vi har fått god respons på tilbudet vårt på Bøstad. Tilbakemeldingene er gode og mange liker at treningssenteret ligger i en treningshall, sier Daniel Andreassen.

Les også: – Nå tegner jeg medlemskap

Artikkeltags