Julianne, Ella, Joakim og Maja gjorde rent bord under salto-konkurransen

 Sørvågen 13+ gjorde rent bord – seier både i hopp, matte og trampett: Fra venstre; Julianne Pedersen, Maja Kuntze, trener Solveig Nilsen, Ella Eriksen og Joakim Mørkved.

Sørvågen 13+ gjorde rent bord – seier både i hopp, matte og trampett: Fra venstre; Julianne Pedersen, Maja Kuntze, trener Solveig Nilsen, Ella Eriksen og Joakim Mørkved. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

13 år pluss-turnerne fra Sørvågen vant både hopp, matte og trampet under Salto-konkurransen i Lekneshallen lørdag.

DEL

Lørdag formiddag i Lekneshallen stod i turnsportens tegn. Det dreide seg om årets Salto-konkurranse som samlet tett på 200 unge turnere fra Sørvågen, Ballstad, Blest, Kabelvåg og Melbo.

Rent bord

Turnerne fra Sørvågen markerte seg så det holdt i klasse 13 år pluss – lagseier både i hopp, matte og trampett.
-Utrolig artig! Smiler kvartetten Julianne Pedersen, Ella Eriksen, Joakim Mørkved og Maja Kuntze.

Trener Solveig Nilsen, som steppet inn for Monika Kransvik for anledningen, er ikke mindre fornøyd
-Jeg er imponert! De er en sammensveiset og treningsvillig gjeng som har holdt sammen i mange år, sier hun.
- Og som liker å være på diskotek, legger treneren smilende til.

Se bildene:

7-8 år

-Ja, det er vel sju åtte år vi har drevet med turn. Trening to ganger i uka. Nå som vi har vunnet både hopp, matte og trampett i Salto-konkurransen blir det vel flaggheising i Moskenes, melder kvartetten som også spiller fotball, driver med musikk og er hjelpetrenere i turn.

De fire turnerne forteller også om en passe blanding av seriøsitet, fokus og tull og tøys er tilstede. Det er da det er gøy, det er da det er lystbetont å drive med turn – år etter år.
-Vi har flere turnstevner og deltakelse i KM. Turnstevnet på Melbu i slutten av mai er neste konkurranse på programmet for vår del, avslutter de.

Rent bord

Også Melbo gjorde rent bord i denne lagkonkurransen – klasse 11-12 år.

I klasse 8-10 år vant Kabelvåg matte og hopp, mens arrangørklubben Ballstad Gym og Turnforening vant trampett.
- Fantastisk at så mange turnere fra Lofoten og Vesterålen kom til Lekneshallen for å delta i årets Salto-konkurranse. Takk til alle som bidro til å gjøre denne dagen til en turnfest! Sier Desiré Skjerpen , leder i arrangørklubben.

Også Lisa Arctander var et eneste stort smil både før, under og etter årets Salto-konkurranse.
-Veldig artig at så mange tilskuere var tilstede, sier hun.

Vel blåst

Også vi forlater Lekneshallen med godfølelse. Et hav av glade turnere, mange flotte prestasjoner og idrettsglede som var til å ta og føle på.

Artig å registrere at turnfamilien i regionen bare vokser og vokser. De fem klubbene som var representer i Lekneshallen lørdag, gjør alle en enestående jobb og gir et meget bra tilbud til barn og ungdom.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags