Deltager følte seg truet av Farmen-Geir

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Denne uken står Geir Magne Haukås igjen i fare for å ryke ut av Farmen. Det etter at han i onsdagens episode ble valgt til førstekjempe av storbonde Karianne Amlie Wahlstrøm.

I forkant av førstekjempevalget, skal imidlertid 26-åringen ha følt seg truet av den Bodø-bosatte 47-åringen.

Da skal nemlig Haukås ha gjort det klinkende klart at dersom han ble valgt til førstekjempe, ville ikke Wahlstrøm komme til finalen.

– Da ryker du, var hans klare beskjed.

Mannen fra Kabelvåg var nemlig sikker i sin sak på at han kom til å kunne påvirke spillet slik at Wahlstrøm ville måtte reise før finaleuken.

– Han var truende, og det oppfattet jeg som veldig spesielt, nettopp fordi han hevder han respekterer andre. Geir Magne er en person som endrer personlighet fra uke til uke. Jeg ble veldig frustrert inne på gården, sier Karianne til VG.

Haukås på sin side, innrømmer i ettertid at han kom uheldig ut av samtalen.

– Jeg var sliten og psykisk utmattet og klarte ikke å opprettholde selvbeherskelsen. Jeg snakket om boomerangeffekten, og det endte med at boomerangen traff meg selv med et gigantisk smell. Det var jeg som ble førstekjempe. Dårlig dømmekraft gjorde at jeg ble offer for egne handlinger. Det er en ærlig innrømmelse. Jeg kan ikke skylde på noen, men må ta ansvar selv, sier han til VG.

Torsdag la Haukås ut en melding på sin egen Facebook-side hvor han igjen presiserer at han har handlet feil.

«Jeg forsøkte å hjelpe Storbonden til å «se ting», som hun tidligere ikke kunne se, ved å bruke språket, og ikke minst tegne bilder av den berømte og skremmende boomerangeffekten. Resultatet av min kommunikasjonsmodell i dette tilfellet, er et prakteksempel på hvordan den universelle loven om boomerang effekten, fungerer i praksis. Kommunikasjon er vårt kraftigste virkemiddel, og hvis man feilvurderer kraften av ord og bilder, kan dette fort slå meget hardt tilbake på en selv. Jeg ble truffet av boomerangen og må ta konsekvensen, men kanskje viktigst av alt lærdommen av de».

Artikkeltags