Steffi er nestfavoritt til å vinne The Voice:- Skal synge en nord-norsk låt

Steffie Jo Buie

Steffie Jo Buie Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

På fredag skal Norges beste stemmer kåres når finalen av The Voice går av stabelen, og i finalen er Steffi Buie fra Leknes en av favorittene.

- Buie har imponert oss program for program, og hennes fremførelse av Adeles «Someone like you» sist, er et av de største høydepunktene i årets sesong. Før finalen mener vi hun er den nest største favoritten til å stikke av med seieren, forteller Carl-Henrik Tuwezen, markedssjef for Betsson, i en pressemelding.

Med bare et program igjen lever altså enda drømmen til Steffi om å bli kåret til Norges beste stemme. Tuwzen forklarer hvorfor Betsson mener Buie møter tøffest konkurranse av Øiestad:

- Vi mener Øiestad har imponert mest så langt i konkurransen. Han møter noen tøffe konkurrenter, men når det kommer til stemmeprakt er han i en egen liga, sier markedssjefen, før han tilføyer:

- Når det er sagt så er det mye som kan skje i en finale. Har man en dårlig dag, synger litt surt og bommer på noen toner, kan noen andre fort gripe sjansen. Buie har en sterk historie, og en sterk stemme. Det kan være nok til å vippe stemmene i hennes fordel. Hun er ikke den største favoritten, men er langt fra umulig at hun vinner. Det er publikum som avgjør til syvende og sist, avslutter Tuwezen.
Steffi skal synge to låter i finalen. Den første er en nord-norsk låt. «Kan du lære mæ» av Kristian Kristensen.

- Jeg har spart på den låten hele tida, og hatt den i «baklommen» på en måte. Jeg har ikke ønsket å ta den for tidlig – det er en så stor låt! Jeg gleder meg veldig til å gjøre en annen greie på scenen på fredag. Jeg har holdt det veldig rolig og nært til nå, sa Steffi da Lofotposten møtte henne i Oslo tidligere i uken.

Hun vil ikke røpe sang nummer to.


Les også: Steffi (30) er klar til å gi alt i The Voice-finalen: – Støtten hjemmefra er helt fantastisk!

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags