Steffi fra Leknes videre i The Voice: - Du var rett og slett mektig

VIDERE: Steffi Jo Buie er videre i The Voice.

VIDERE: Steffi Jo Buie er videre i The Voice. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Fredag var det klart for første direktesending i årets The Voice-sesong som sendes på Tv2. Ni deltakere fra lagene til Lene Marlin og Yosef Wolde-Mariam var i ilden, foran et høystemt publikum i H3 Arena på Fornebu.

En av de ni var Steffi Jo Buie fra Leknes. Hun er på laget til mentor Lene Marlin. Steffi sang Rise up av Andra Day. Hun fikk stående applaus både fra publikum og mentorene.

– Dette var rett og slett mektig, slo Lene Marlin fast, og fikk støtte av de tre andre mentorene.

Steffi var og fornøyd. Da programleder Øyvind Mund spurte om hvordan hun hadde det etter hun var ferdig smilte hun bredt.

– Jeg kunne ikke ha hatt det bedre. Dette er drømmen, det er dette jeg vil og det er derfor jeg vil videre, slo hun fast.

Og videre kom hun.

Det var Steffi og Kristoffer Edvardsen som fikk flest stemmer av TV-seerne, og dermed gikk de to videre til neste runde.

- Mentorene måtte deretter gjøre et svært vanskelig valg, og ta med seg én deltaker hver videre. Yosef valgte å ta med seg Endre Gryting, mens Lene valgte Oskar Øiestad, skriver tv2.no.

Les også: Steffi er klar for første direktesending

Les også: Alle mentorene ville ha med Steffi videre

Les også: Slik gikk det med lofotingene i The Voice 

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags