Sju nye artister er nå i gang med innspillingen av en ny sesong i den populære tv-serien «Hver gang vi møtes».

Deltakerne skal synge hverandres sanger gjennom åtte episoder, med én artist i fokus i hver episode. I den siste episoden synger de duetter.

I en drøy uke skal artistene gi hverandre musikalske hyllester, og det blir mye hygge og moro foran vedstabelen i den nå så kjente låven i Våler. Resultatet av oppholdet blir den åttende sesongen av programmet som skal vises på TV 2 i 2019, på starten av året.

Det skriver Avisa Nordland.

TV 2s programredaktør, Jarle Nakken, har store forventninger til den kommende sesongen.

– Vi er veldig glade for at nettopp disse sju artistene hadde lyst til å være med på «Hver gang vi møtes». De har alle vært sentrale og satt sitt preg på den norske musikkscenen gjennom mange år. Vi gleder oss til å få høre musikken og alle de gode samtalene, sier Nakken.

«Hver gang vi møtes» 2019

 • Elisabeth «Bettan» Andreassen (60) fra Göteborg/Oslo
  Sjanger: Pop, country og visesanger
  Hun har gitt ut en rekke album og har sunget alt fra country til pop, deltatt i musikaler, hatt juleturneer, spilt i revyer og hatt roller på Det Norske Teatret. Elisabeth har deltatt seks ganger i svenske Melodi Grand Prix, fem i Norge. Hun har deltatt i fire internasjonale Eurovision konkurranser, og vant førsteplass i 1985 med «La Det Swinge» sammen med Hanne Krogh.
 • Trine Rein (47) fra Nesodden
  Sjanger: Pop og rock
  I 1993 lanserte Trine sitt debutalbum «Finders Keepers» På mindre enn to måneder passerte albumet 50.000 solgte – tre ganger platina. Hun mottok Spellemannsprisen som årets nykommer i 1994. Trine har deltatt i Melodi Grand Prix to ganger, hun har deltatt i Stjernekamp på NRK, og har holdt jule- og tradisjonelle konserter i mange år.
 • Maria Haukaas Mittet (38) fra Senja
  Sjanger: Pop og viser
  Allerede som 11-åring sto Maria på scenen på Bryggeteatret i Oslo som «Annie». Hun har spilt i en rekke teater- og showproduksjoner. Artisten og skuespilleren deltok i musikkprogrammet Idol på TV 2 i 2004. Maria har også deltatt i både norsk og svensk Melodi Grand Prix, og vant den norske finalen i 2008 med låten «Hold On Be Strong». Maria har gitt ut fem album og flere singler. I 2015 vant Maria Stjernekamp på NRK.
 • Sol Heilo (36) fra Bærum
  Sjanger: Folk, rock, pop, bluegrass, klassisk blues, soul, country, tribe, klezmer og elektronika
  Sol er komponist, artist, musiker, musikkprodusent, arrangør, designer og kostymedesigner. Hun har gjort internasjonal karriere med bandet Katzenjammer og spilt for fulle konsertarenaer rundt i Europa. Sol er multiinstrumentalist og har også jobbet med andre artister på deres album, hvor hun enten har sunget eller spilt et av de mange instrumentene hun håndterer.
 • Tom Mathisen (65) fra Oslo
  Sjanger: Humoristisk pop, disko, pønk, viser, musikal og revy
  Komiker, musiker og skuespiller Tom Mathisen var i perioden 1977 til 1984 medlem av den kjente komigruppen Prima Vera med Jahn Teigen og Herodes Falsk. Prima Vera ble kjent for å parodiere kjente artisters melodier med fjollete og sarkastiske tekster på norsk. Tom har vært med på mer enn 40 plateinnspillinger, han har skrevet og spilt i ni tv-serier, og har tidligere blitt kåret til en av Norges beste jazzgitarister.
 • Lars Bremnes (53) fra Svolvær/Harstad
  Sjanger: Visepop med jazzhint
  Tekstforfatter, låtskriver og visesanger Lars Bremnes har ledet sitt eget band siden 1991. I tillegg til å synge, spiller han gitar og saksofon. I 1994 kom bandets første album «Stjernesukkertøy». For albumet «Hjertekapteinen» vant han Spellemannsprisen i 2006 i kategorien viser. Lars har samarbeidet med sine søsken Kari og Ola Bremnes på mange utgivelser, og i 2000 vant de Spellemannsprisen i klassen viser og viserock for albumet «Soløye».
 • Petter «Katastrofe» Kristiansen (29) fra Onsøy i Fredrikstad
  Sjanger: Rock og hiphop
  Petter «Katastrofe» er artist og låtskriver og startet karrieren med Fredrikstad-bandet Lok Allé i 2004. Han gikk solo i 2008 med låten «Vi prekæs», og i 2014 økte populariteten med låten «Bleik og sur». Det var et samarbeid med Staysmann & M.M.B. som solgte til gull. Han har også samarbeidet med Marcus & Martinus og Alexander Rybak. I 2016 toppet han VG-listen for første gang med låten «Sangen du hater». Låten «Om alt går til helvete» kom ut i 2017 og ble en landeplage med skyhøye strømmetall. Låtene til Katastrofe har blitt strømmet over 200 millioner ganger på Spotify.