Steffi (30) fikk lang beskjed av Morten Harket: – Han har troa på meg, og jeg håper han har rett!

Artikkelen er over 1 år gammel

Steffi Jo Buie tok en sterk 3. plass i "The Voice". Morten Harket har sagt at hun må stå på videre, og det har Leknes-dama også tenkt til.

DEL

Fredag var «The Voice»-eventyret over for Steffi og de andre deltakerne i sangkonkurransen. 30-åringen fra Leknes kom til slutt på en 3. plass, etter at hun ble slått ut like før superfinalen. Steffi valgte å synge Kristian Kristensen sin låt, «Kan du lære mæ?» – et låtvalg flere mente var feil.

– Dette er en sang jeg lenge har hatt lyst til å synge, og jeg er veldig fornøyd med opptredenen min. mange synes det var feil låtvalgt, men jeg fikk synge på dialekt og er kjempestolt over å få representere Nordland og Lofoten, sier Steffi.

Stolt over seg selv

Hun er også fornøyd med å ha tatt en tredjeplass, og forteller at hun ikke hadde sett for seg å komme så langt i konkurransen da hun meldte seg på og gikk på scenen på blindauditon.

– Jeg er veldig stolt over meg selv. Å komme så langt var helt fantastisk, forklarer hun.

Like etter at Steffi ble slått ut av konkurransen, fikk hun en god klem og en lang beskjed av Morten Harket. Sammen med Yosef Wolde-Mariam, Martin Danielle og Lene Marlin har Harket vært en av mentorene i «The Voice». Sistnevnte har vært Steffis, etter at Steffi ble stjålet fra Harket sitt lag.

– Jeg husker ikke så mye av hva Morten sa, men han sa i hvert fall at jeg er råflink og at jeg må stå på videre. Han sa at det kanskje kommer til å ta tid, men at det kommer til å skje. Han har troa på meg, og jeg håper virkelig han har rett, sier Steffi.

Vil fortsette

Mandag var Steffi tilbake på jobb hos Gullsmed Johnsen på Leknes. Hun forklarer at det både er rart og godt å komme tilbake til hverdagen.

– På mange måter er det godt å få landa litt, men jeg savner veldig å stå på scenen og å ha noe å jobbe mot, sier 30-åringen.

Hun har imidlertid ikke tenkt til å gi seg med musikken med det første. I tiden framover skal hun blant annet synge i både bryllup og begravelser, i tillegg til at hun er booket til noen festivaler i nærområdet rundt Lofoten.

– Det blir bra, men jeg har også veldig lyst til å spille inn min egen musikk og å komme ut med det. Det er målet nå – jeg må bare finne ut hvordan jeg skal få det til. Jeg håper at noen ringer meg, men det har dessverre ikke skjedd enda, sier Steffi og ler.

– Akkurat nå har jeg ikke et band, men skal prøve å finne folk. Hvis noen er flinke til å spille og vil spille med meg, er det bare å ta kontakt!

Artikkeltags